Tutup

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
btul tu..kalau sistem yg besar dan kompleks.. java lebih stabil dan laju.. dari segi connection ke DB dan query.. spt java (jsp) + oracle.
 
Sponsored Post

laharjaya

Active+ Member
Joined
Jul 1, 2008
Messages
3,334
Reaction score
13
Points
25
java nih yg aku tak berkenan ....ttg version nya

ada version ok kat browser nih ... ada version sangkut plak kat browser lain ..
 

laharjaya

Active+ Member
Joined
Jul 1, 2008
Messages
3,334
Reaction score
13
Points
25
java nih yg aku tak berkenan ....ttg version nya

ada version ok kat browser nih ... ada version sangkut plak kat browser lain ..
 

yui

Fun Poster
Joined
Jul 4, 2013
Messages
206
Reaction score
1
Points
20
Tak jugak, yang penting logik je yang lain tu cuma cara syntax tu je :D
Betul tu.. soalan TT tu x strong. klu citer tahap average. Sama je.
logik java dan php lebih kurang je. Lainlah klu ruby.. bulat mate nak fhm.

Tp java ni ada advantage sbb ada byk class. documentation pun lengkap. leh download. klu php punya, kena gi site php.net.. tu pun mcm kurang lengkap. sbb php ni evolve dari 4 ke 5 terlalu lama. byk menda deprecate..

Cuma kena ingat rr.. php ni x full OOP. leh lagi guna structure punya stail.

Klu java, semua menda OOP. Klu xstrong OOP. mungkin, last2 giveup..bila nak belajar pada level tertentu..

Apa2 pun layan je. Cuba dapatkan rujukan terbaik. Aku nak suggest 1 buku. "Head start".. buku ni mmg metacognitive. belajar dgn santai
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register