[[ TUTORIAL ]] Buat Tulisan Terbalik! Upside down

CG Sponsors




virtualbiz

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
Tutorial tulisan terbalik..

cth: ʞılɐqɹǝʇ uɐsılnʇ lɐıɹoʇnʇ

Nak buat tulisan terbalik macam di atas, Mudah sahaja.

1. Buka http://www.wordflipper.com/
2. Taip apa yang nak ditulis pada form atas
3. Tulisan terbalik akan appear di kolum flipper.
4. Copy dan paste di mana saja anda suka!

voila! :D


saje nk kongsikan kt sini untuk warga CG..sebab ada jgk cgrian yg guna trick ni ;)

p/s: sorila kalau tutorial ni dh ada sebelum ni..harap mod delete la yer...
 
Sponsored Post

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
tq bro , aku igt sblm ni guna code dr dlm forum ni
 

virtualbiz

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
tq bro , aku igt sblm ni guna code dr dlm forum ni
tu la pasal sebab ramai jgk cgrian guna trick mcm ni..

mmg skrg ni trend kot..
sb dlm blog budak2 skolah pun ramai guna tulisan tebalik ni :D
 

airden

Active Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
1,183
Reaction score
2
Points
25
wahhh....menarik menarik...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Tutorial tulisan terbalik..

cth: ʞılɐqɹǝʇ uɐsılnʇ lɐıɹoʇnʇ

Nak buat tulisan terbalik macam di atas, Mudah sahaja.

1. Buka http://www.wordflipper.com/
2. Taip apa yang nak ditulis pada form atas
3. Tulisan terbalik akan appear di kolum flipper.
4. Copy dan paste di mana saja anda suka!

voila! :D


saje nk kongsikan kt sini untuk warga CG..sebab ada jgk cgrian yg guna trick ni ;)

p/s: sorila kalau tutorial ni dh ada sebelum ni..harap mod delete la yer...
:)):)):)):)) ɐʞns ɐʞns ʇɐnq ʞnʇun ʇsǝq˙˙˙ǝıu dɐʇuɐɯ˙˙˙ɥnɥ
 

fx_selamber

Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
1,228
Reaction score
9
Points
25
aku pun bru tau mlm td....tnye pakcik google...hee
 

putrialya

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
3,286
Reaction score
22
Points
25
nɥnɥnɥnɥnɥ˙˙˙lnʇǝq ɹɐıq˙˙˙˙ɥǝd
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
2ƃuıʇsǝʇ

huyoo...jd beb..haha

p/s:kalu number xleh tebalik
 
Sponsored Post
Top
Log in Register