Wanted Treler utk bawa PKS diperlukan !!

CG Sponsors




agrofutures

Active Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
1,033
Reaction score
0
Points
25
Salam kawan2..

Saya ada job sikit utk pemilik trailer 40 kaki atau runner. Saya perlukan Trailer utk angkut PKS (palm kernel shell) dari muadzam ke Ipoh, Kuantiti yg perlu di bawa ialah 3000MT sebulan. Sesiapa yg berminat sila quote harga pada saya.

[email protected]
0127390083 - min

TQ
 
Sponsored Post

agrofutures

Active Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
1,033
Reaction score
0
Points
25
UP Sikiit utk hari ni,

Urgent ni.. Sila berikan harga terbaik..
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,664
Reaction score
63
Points
120
ni LO dh kuar ke?atau br nak bg sebut harga
 

agrofutures

Active Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
1,033
Reaction score
0
Points
25
ni LO dh kuar ke?atau br nak bg sebut harga
Barang kami dah ready dengan harga yg baik, tapi si buyer nak kami hantar pula, kami xder lori jadi kena buka harga siap dengan lori lah pada buyer.
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,664
Reaction score
63
Points
120
bg alamat lengkap TT..tempat ambil barang n tempat hantar barang,..senang ckit nk qoute..PM me plz
 
Last edited:

agrofutures

Active Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
1,033
Reaction score
0
Points
25
bg alamat lengkap TT..tempat ambil barang n tempat hantar barang,..senang ckit nk qoute..PM me plz
OK, ni route utk hantar barang tuan :

Kuantan ---> Ipoh
Muadzam ---> Ipoh
Mersing/Kota tinggi ---> Ipoh

Minta berikan harga terbaik Tuan. TQ
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,664
Reaction score
63
Points
120
OK, ni route utk hantar barang tuan :

Kuantan ---> Ipoh
Muadzam ---> Ipoh
Mersing/Kota tinggi ---> Ipoh

Minta berikan harga terbaik Tuan. TQ
ipoh/kuantan/muadzam tu kat mn?ipoh tu besar..alamat yg agak lengkap x de ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register