lori trailer

  1. S

    To Sell Trailer Utk Dilepaskan

    Trailer FM12 2013 2Biji Utk Dilepaskan FM10 Upgrade Enjin FM12 1Biji Hubungi En Nasir 0199303297 Utk Lebih Detail
  2. C

    Wanted Lori treler/trailer sambung bayar

    saya mencari lori trailer sambung bayar.tidak kira apa model. email to [email protected]
  3. B

    Wanted Perkhidmatan sewe treler 12 tayar / 30 ton

    Syarikat pengangkutan sedang mencari mane2 syarikat untuk menyewa lori 12 tayar/ 30 tan dari johor ke kuantan/klang atau dalam kawasan johor sahaja, hanya penyewe yang ikat contract sahaja, kalau sape2 minat bolehla PM atau email ke [email protected], dan buat temujanji untuk berjumpa...
  4. A

    Wanted URGENT - PERLUKAN LORI TRELER 40ft

    Salam semua, Peluang niaga datang lagi.. Kepada agent2/owner.. Saya mewakili penyewa perlukan Treler 40ft utk kegunaan seperti berikut: Jenis Muatan : Pasir silika (jumbo beg 1 tan) Muatan/ Trip : Kalo boleh nak 50 MT Lokasi Angkut : Endau Johor Lokasi Hantar : Singapore Jumlah lori : 30 buah...
  5. S

    To Sell Perkhidmatan Lori Trailer

    Menyediakan perkhidmatan lori utk: ~ angkutan brg2 cth: cable telekom/elektrik,beg simen,beras,..dan lain2 lagi.. ~ lain2 brkaitan pengangkutan lori ~ lori 40kaki(treler) ~ berat maksimum treler 36000kg 36tan (2 axle treler) pkhdtn disediakan dari kuala terengganu ke seluruh semenanjung...
  6. Z

    Wanted Trailer untuk sambung bayar

    Saya mencari trailer untuk dijual/sambung bayar. Lori mesti dalam keadaan baik (running condition) jika berminat boleh call 017-4389198
  7. Z

    Wanted Lori trailer diperlukan (july 2010)

    memerlukan lori trailer gurun - klang ( baja) = load ikut permit melaka - bkt kayu hitam (pks) = load tiada had. kalau lori base di gurun boleh bincang untuk trip local. sila pm atau call untuk dapatkan harga. berminat call 017-4389198
  8. A

    Wanted Treler utk bawa PKS diperlukan !!

    Salam kawan2.. Saya ada job sikit utk pemilik trailer 40 kaki atau runner. Saya perlukan Trailer utk angkut PKS (palm kernel shell) dari muadzam ke Ipoh, Kuantiti yg perlu di bawa ialah 3000MT sebulan. Sesiapa yg berminat sila quote harga pada saya. [email protected] 0127390083 - min TQ
  9. J

    Wanted Lori trailer angkut pasir diperlukan.

    Salam kepada semua warga CG, Syarikat saya terlibat didalam perniagaan trading pasir dan pengangkutan. Alhamdulillah, saya mendapat tempahan pasir untuk jumlah yang besar dan makan masa bertahun untuk membuat penghantaran. Memandangkan dalam sehari, saya mesti membuat penghantaran berjadual...
  10. king_diamond

    Wanted Pemasang Penimbang Berat Treler!!!!

    Ada tak sini sape2 yang menawarkan perkhidmatan pemasangan penimbang berat Treler/Lori Besar (macam kat Puspakom tu)? Kalau ada sila hubungi saya sekarang, urgent ni.....0175650262 Syam
  11. shazjr

    Wanted Tokey Pengangkutan & Packaging tempurung kelapa sawit

    Salam all, Saya nak cari tokey2/agen/wakil sykt bg item berikut: 1) Transportation dari Kilang di Pahang & Johor ke pelabuhan terdekat (seelok2nya lori treler, lagi besar lagi bagus) 2) Packaging dlm beg - 50kg/bag 3) Agen perkapalan yg tau selok belok pelabuhan termasuk semua cukai, duti &...
Top
Log in Register