Traffic Blog Meningkat hasil dari kerja SEO

CG Sponsors




MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,409
Reaction score
111
Points
38
Duit tepi ker duit gaji bos...dgr2 komisen ratus2 gak 1 unit...xkan laa bos jual 1 unit jek sebulan...kurang...ehem2 kan bos... 😅

Jadi la dari tak dapat apa kan
Tu nak cari duit tepi
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
277,076
Reaction score
11,191
Points
2,376
Duit tepi ker duit gaji bos...dgr2 komisen ratus2 gak 1 unit...xkan laa bos jual 1 unit jek sebulan...kurang...ehem2 kan bos... 😅
Duit tepi tuan
Dapat tampung sikit² mana kurang
Blog ni masih relevan lagi ke sekarang
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,409
Reaction score
111
Points
38
Tgk jenis blog bro nak bikin laa...nak buat berniaga traffik blog kena superb mcm traffik shopee.. 😅

Nak buat blog org suka baca cerita bro br ada nampak relevan....

Masalah org mesia membaca kurang...membawang menumis mmg meletop org kita nie... 🙏

Duit tepi tuan
Dapat tampung sikit² mana kurang
Blog ni masih relevan lagi ke sekarang
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
277,076
Reaction score
11,191
Points
2,376
Tgk jenis blog bro nak bikin laa...nak buat berniaga traffik blog kena superb mcm traffik shopee.. 😅

Nak buat blog org suka baca cerita bro br ada nampak relevan....

Masalah org mesia membaca kurang...membawang menumis mmg meletop org kita nie... 🙏
Ok tuan
Kalau nak buat cerita memang tak pandai karang
Jadi biarkan je la bersawang
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,409
Reaction score
111
Points
38
Kalo bos ada bakat menulis, tulis ajer....lagi2 kalo ada 100 daily unique traffik...dari 100 kalo convert ke 1 org beli buku memanah abg lid bos dah tambah income...

Subjektif sebenarnya nak cari income pd blog tue...yg penting ada traffik wpon sket janji konsisten hari2 boleh jadi ada utg sbnrnya.. 🙏

Ok tuan
Kalau nak buat cerita memang tak pandai karang
Jadi biarkan je la bersawang
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
277,076
Reaction score
11,191
Points
2,376
Kalo bos ada bakat menulis, tulis ajer....lagi2 kalo ada 100 daily unique traffik...dari 100 kalo convert ke 1 org beli buku memanah abg lid bos dah tambah income...

Subjektif sebenarnya nak cari income pd blog tue...yg penting ada traffik wpon sket janji konsisten hari2 boleh jadi ada utg sbnrnya.. 🙏
Tunjuk Ajarku Sifu
Banyak lagi kena belajar ni
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,409
Reaction score
111
Points
38
Nak ajar apa nya bos...saya sndiri pakai blog sampah percuma jekk 😅

Depa pkai domain dot com lagi afdal n lebih berkualiti ajor nya dari saya blog percuma nie bos... 🙏

p/s: Cuma dulu bila ada depa yang dari kluster kayangan blogger terunggul malaysia yang CUBA gula-gulakan newbie cakap blog percuma sampah xboleh menjual dan xboleh pergi jauh....saya rasa orang mcm nie hanya pandangan rendah kami yg kluster setinggan nie... takpelah.... teruskan kepercayaan anda dengan stigma itu... 👌

Tunjuk Ajarku Sifu
Banyak lagi kena belajar ni
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
277,076
Reaction score
11,191
Points
2,376
Nak ajar apa nya bos...saya sndiri pakai blog sampah percuma jekk 😅

Depa pkai domain dot com lagi afdal n lebih berkualiti ajor nya dari saya blog percuma nie bos... 🙏

p/s: Cuma dulu bila ada depa yang dari kluster kayangan blogger terunggul malaysia yang CUBA gula-gulakan newbie cakap blog percuma sampah xboleh menjual dan xboleh pergi jauh....saya rasa orang mcm nie hanya pandangan rendah kami yg kluster setinggan nie... takpelah.... teruskan kepercayaan anda dengan stigma itu... 👌
Teman ni pakai blogspot jugak
Tak reti nak naikkan rating
Banyak lebih kepada suka² je
Untuk simpan link² menarik
 
Sponsored Post
Top
Log in Register