BTC USD 17,241.0 Gold USD 1,799.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Traffic Blog Meningkat hasil dari kerja SEO

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,036
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,036
Reaction score
362
Points
46
Duit tepi ker duit gaji bos...dgr2 komisen ratus2 gak 1 unit...xkan laa bos jual 1 unit jek sebulan...kurang...ehem2 kan bos... 😅

Jadi la dari tak dapat apa kan
Tu nak cari duit tepi
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
388,743
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
388,743
Reaction score
25,693
Points
2,836
Awards
1
Duit tepi ker duit gaji bos...dgr2 komisen ratus2 gak 1 unit...xkan laa bos jual 1 unit jek sebulan...kurang...ehem2 kan bos... 😅

Duit tepi tuan
Dapat tampung sikit² mana kurang
Blog ni masih relevan lagi ke sekarang
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,036
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,036
Reaction score
362
Points
46
Tgk jenis blog bro nak bikin laa...nak buat berniaga traffik blog kena superb mcm traffik shopee.. 😅

Nak buat blog org suka baca cerita bro br ada nampak relevan....

Masalah org mesia membaca kurang...membawang menumis mmg meletop org kita nie... 🙏

Duit tepi tuan
Dapat tampung sikit² mana kurang
Blog ni masih relevan lagi ke sekarang
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
388,743
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
388,743
Reaction score
25,693
Points
2,836
Awards
1
Tgk jenis blog bro nak bikin laa...nak buat berniaga traffik blog kena superb mcm traffik shopee.. 😅

Nak buat blog org suka baca cerita bro br ada nampak relevan....

Masalah org mesia membaca kurang...membawang menumis mmg meletop org kita nie... 🙏

Ok tuan
Kalau nak buat cerita memang tak pandai karang
Jadi biarkan je la bersawang
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,036
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,036
Reaction score
362
Points
46
Kalo bos ada bakat menulis, tulis ajer....lagi2 kalo ada 100 daily unique traffik...dari 100 kalo convert ke 1 org beli buku memanah abg lid bos dah tambah income...

Subjektif sebenarnya nak cari income pd blog tue...yg penting ada traffik wpon sket janji konsisten hari2 boleh jadi ada utg sbnrnya.. 🙏

Ok tuan
Kalau nak buat cerita memang tak pandai karang
Jadi biarkan je la bersawang
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
388,743
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
388,743
Reaction score
25,693
Points
2,836
Awards
1
Kalo bos ada bakat menulis, tulis ajer....lagi2 kalo ada 100 daily unique traffik...dari 100 kalo convert ke 1 org beli buku memanah abg lid bos dah tambah income...

Subjektif sebenarnya nak cari income pd blog tue...yg penting ada traffik wpon sket janji konsisten hari2 boleh jadi ada utg sbnrnya.. 🙏

Tunjuk Ajarku Sifu
Banyak lagi kena belajar ni
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,036
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,036
Reaction score
362
Points
46
Nak ajar apa nya bos...saya sndiri pakai blog sampah percuma jekk 😅

Depa pkai domain dot com lagi afdal n lebih berkualiti ajor nya dari saya blog percuma nie bos... 🙏

p/s: Cuma dulu bila ada depa yang dari kluster kayangan blogger terunggul malaysia yang CUBA gula-gulakan newbie cakap blog percuma sampah xboleh menjual dan xboleh pergi jauh....saya rasa orang mcm nie hanya pandangan rendah kami yg kluster setinggan nie... takpelah.... teruskan kepercayaan anda dengan stigma itu... 👌

Tunjuk Ajarku Sifu
Banyak lagi kena belajar ni
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
388,743
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
388,743
Reaction score
25,693
Points
2,836
Awards
1
Nak ajar apa nya bos...saya sndiri pakai blog sampah percuma jekk 😅

Depa pkai domain dot com lagi afdal n lebih berkualiti ajor nya dari saya blog percuma nie bos... 🙏

p/s: Cuma dulu bila ada depa yang dari kluster kayangan blogger terunggul malaysia yang CUBA gula-gulakan newbie cakap blog percuma sampah xboleh menjual dan xboleh pergi jauh....saya rasa orang mcm nie hanya pandangan rendah kami yg kluster setinggan nie... takpelah.... teruskan kepercayaan anda dengan stigma itu... 👌

Teman ni pakai blogspot jugak
Tak reti nak naikkan rating
Banyak lebih kepada suka² je
Untuk simpan link² menarik
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register