Traffic Blog Meningkat hasil dari kerja SEO

CG Sponsors




Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,762
Reaction score
11,454
Points
2,376
Kwn tak brapa nak pandai jwb..cuba jawab

SEO - Traffik dari enjin carian. Boleh jadi paid pakai seo provider @ bikin sendiri (percuma)

Yang bagus seo pd kwn...dah lockdown dlm search enjin paling depan pastue boleh goyang kaki jek.

Yang lemau seo...nak ranking sampai lockdown dalam search enjin tue yang susah... :p

p/s: Seronok gak main seo nie...lagi2 kalo ada contest seo...dah menang contest pon dikatakan salah sebab xnak bg blog percuma menang... :D
Sedap generate income ni tuan
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,762
Reaction score
11,454
Points
2,376
Sedap bila dah lockdown bos...kalo tak berasap kat blkg starting grid...ala2 kasma daniel moto2 jek... 😅
Pernah ada blog sebelum ni
Boleh tengok kat profile teman kat CG ni
Tapi sekadar ada je la
Pernah dapat beberapa ringgit dari Nufnang
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,178
Reaction score
211
Points
38
Perghh...bukan orang sebarang jek main nuffnang tue... :D

Kita budak mentah main adsense sampai tak payout jek laa...

SEO sedap laa bila dah menjadi...selagi tak jadi maki aje gugel tue 😅

Pernah ada blog sebelum ni
Boleh tengok kat profile teman kat CG ni
Tapi sekadar ada je la
Pernah dapat beberapa ringgit dari Nufnang
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,762
Reaction score
11,454
Points
2,376
Perghh...bukan orang sebarang jek main nuffnang tue... :D

Kita budak mentah main adsense sampai tak payout jek laa...

SEO sedap laa bila dah menjadi...selagi tak jadi maki aje gugel tue 😅
Beberapa hengget je dapat bang
Tu pun masa aktif
Sekarang tak dapat apa dah 🤭
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,178
Reaction score
211
Points
38
Sekarang layan nuffnang wat per...sampai pencen dieorg hold je...

Skrg bos aktif memanah...sunnah tue bos..sekali tepat tembaknya... boleh nikah online :p

Beberapa hengget je dapat bang
Tu pun masa aktif
Sekarang tak dapat apa dah 🤭
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,762
Reaction score
11,454
Points
2,376
Sekarang layan nuffnang wat per...sampai pencen dieorg hold je...

Skrg bos aktif memanah...sunnah tue bos..sekali tepat tembaknya... boleh nikah online :p
Dulu la
Sekarang blog pun tak bukak
Bersawang dah
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,178
Reaction score
211
Points
38
Memanah cara pro dgn guru abg lid..sawang blog sawang lah... 😛

Macam mana nak jadi anak didik abg lid tue bos...tak dapat jd anak didik chart..jd runner online promo mcm bos pon ok gak...

Lepas2 beli pampers ibu anak jd laa bos... 😅

Dulu la
Sekarang blog pun tak bukak
Bersawang dah
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,762
Reaction score
11,454
Points
2,376
Memanah cara pro dgn guru abg lid..sawang blog sawang lah... 😛

Macam mana nak jadi anak didik abg lid tue bos...tak dapat jd anak didik chart..jd runner online promo mcm bos pon ok gak...

Lepas2 beli pampers ibu anak jd laa bos... 😅
Jadi la dari tak dapat apa kan
Tu nak cari duit tepi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register