Traffic Blog Meningkat hasil dari kerja SEO

CG Sponsors




tukangjawab

Freshie
Joined
Jan 10, 2019
Messages
24
Reaction score
2
Points
8
Sebelum ni saya tgk ada ramai yang buat blog tapi kurang arif nak tarik traffic ke blog...

kebanyakkan nya banyak dapat traffic melalui Social Media terutamanya Facebook..

yg ni saya buat July 2019... Dec 2019 organic traffic nak cecah 25K... sebab saya focus on SEO sahaja...

kalau ada skill SEO... boleh guna...

Capture.JPG
 
Sponsored Post

tomyeto

Active Member
Joined
Mar 13, 2010
Messages
1,166
Reaction score
67
Points
30
Sebelum ni saya tgk ada ramai yang buat blog tapi kurang arif nak tarik traffic ke blog...

kebanyakkan nya banyak dapat traffic melalui Social Media terutamanya Facebook..

yg ni saya buat July 2019... Dec 2019 organic traffic nak cecah 25K... sebab saya focus on SEO sahaja...

kalau ada skill SEO... boleh guna...

View attachment 212664
Kalau berkesudian, boleh tuan share strategy dan tips seo yg tuan apply?
 

nqfaq

Active Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
1,251
Reaction score
37
Points
30
menarik, saya dah lama tak buat SEO ni, dah takder skill, sibuk kerja & traffic website pun dah ke laut
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
17,101
Reaction score
1,257
Points
206
Haha keyword yg hot skg ialah covid19. Pandai2 lah korang seo kan keyword tu kek blog, video, web 2.0 ekekeke. Den dh test dah, memang Naik traffic but not targeted traffic. Traffic sampah, nk sedut leads pun x laku ekekeke
 
Sponsored Post
Top
Log in Register