toyota compact car...

CG Sponsors




toyist83

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2010
Messages
9,344
Reaction score
12
Points
65
ada tak kengkawan kek sini yg pakai kereta toyota compact seperti yaris, passo, ist dll tak kiralah local atau cbu..boleh tubuhkan kelab..puas aku cari kek mesia x wujud kelab utk kereta toyota compact..jazz honda club adalah..
 
Sponsored Post

zerotech

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
9,284
Reaction score
106
Points
73
kete passo lepas ke kat malaysia?
 

toyist83

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2010
Messages
9,344
Reaction score
12
Points
65
kete passo lepas ke kat malaysia?
Nape x bleh plak..kalau ada org bawa masuk pakai AP ok jer tp aku x pernah nampak..toyota sit tu banyak laa..ko pakai yaris ke bro ? boleh tubuh club..
 

revolver

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
3,142
Reaction score
110
Points
33
yaka ka tak ada... setau aku la, setiap jenis kat mesia nih mesti ada kelab... pandai2la cari...
 

toyist83

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2010
Messages
9,344
Reaction score
12
Points
65
yaka ka tak ada... setau aku la, setiap jenis kat mesia nih mesti ada kelab... pandai2la cari...
Boleh tuan hamba carikan utk hamba..dah jenuh hamba cari yg hamba jumpa keta compact ni kancil, myvi, jazz ada la..
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
join je club myvi conbert passo...hehehe.. :D :D

peace...
 

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,594
Reaction score
37
Points
80
kalo passo join aje myvi. sama je spesis 2
 

revolver

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
3,142
Reaction score
110
Points
33
Boleh tuan hamba carikan utk hamba..dah jenuh hamba cari yg hamba jumpa keta compact ni kancil, myvi, jazz ada la..
jenis kenderaan apakah yang tuan hamba ada? namakan?
 

toyist83

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2010
Messages
9,344
Reaction score
12
Points
65
jenis kenderaan apakah yang tuan hamba ada? namakan?
keta utama hamba sudah hamba register kat mystreamclub. tapi keta kedua hamba ni tatau dimana hamba nak cari sebab hamba nak tampal sticker club kat cermin belakang keta hamba. keta tu ialah toyota ist..pernah tuan hamba nampak kat mana2 ? tuan hamba tolonglah hamba yer...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register