Toyota Calya

CG Sponsors




sayasuka

Legendary Member
Joined
Oct 17, 2011
Messages
12,964
Reaction score
100
Points
123
enjin 2000 CC, tapi agak kecil bodynya... memang boleh kejay Myvi
 
Sponsored Post

Hinata Abadi

Fun Poster
Joined
Jun 16, 2014
Messages
604
Reaction score
51
Points
20
Full spect di indonesia baru rm48000/-.... Keluar kt malaysia nnti berapa agaknya harga
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
5,533
Reaction score
445
Points
81
toyota designer dia out..
orthodox jepun...

semua dia nk buat design dpn muka "ikan keli"
 

Tornado

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2010
Messages
461
Reaction score
1
Points
15
design boleh tahan... nampak macam Avanza sikit.
 

RekaSeni

Active Member
Joined
Jan 11, 2014
Messages
1,600
Reaction score
31
Points
30
tak hensem langsung..wekk!
kat malaysia ni biarlah tak hensem pun janji jangan rosak dan maintenance bukan2.. harga spare part tak merapu pun sudah kira untung. huhuuu

kawang2 yg beli audi rs4 sakit kepala
beli vw golf, polo, passat sakit kepala
beli bmw sakit kepala.


last2 semua beli camry je :D
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
387
Points
136
kat malaysia ni biarlah tak hensem pun janji jangan rosak dan maintenance bukan2.. harga spare part tak merapu pun sudah kira untung. huhuuu

kawang2 yg beli audi rs4 sakit kepala
beli vw golf, polo, passat sakit kepala
beli bmw sakit kepala.


last2 semua beli camry je :D
kawan aku beli serena baru..
spare part susah gak,,pakai setahun gearbox rosak,kena tunda dari mersing..
rega pulak mengalahkan enjin..seken je pun..:))

kesimpulannya beli protong jelaaa..:))
 

RekaSeni

Active Member
Joined
Jan 11, 2014
Messages
1,600
Reaction score
31
Points
30
kawan aku beli serena baru..
spare part susah gak,,pakai setahun gearbox rosak,kena tunda dari mersing..
rega pulak mengalahkan enjin..seken je pun..:))

kesimpulannya beli protong jelaaa..:))
tu la beli kete kat malaysia ni kene study dulu.
rajin bertanya. masuk forum. masuk kelab kereta yg kat facebook.
baru tau kete tu mcm mana.

lain aa kalau kat kebanyakkan negara lain harga kereta tak kene tekan dengan tax kerajaan.. beli pakai buang je. kat malaysia ni protn saga pun masih ada kat jalan raya lagi. sampai ke sudah pakai.
anggaran myvi 450k+ .. tax saje dah 20k+ (tu belom kiraan kereta cc besar lagi)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register