Wanted Tolong buat ayat untuk website kek lapis sarawak ( bahasa melayu )

CG Sponsors




my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
kedai kek lapis makcik saya nak buat website utk kedai kek lapis dia. tapi saya ni dan dia sekali tak terer sgt bab2 nak wat ayat2 yg cantik dalam bahasa melayu... so ada sapa2 yang boleh tolong buat karangan dalam bahasa melayu yg pendek and padat.

kalau nak suruh saya buat confirm banyak ayat bahasa sarawak sesat masuk nanti... huhuhuhu

pasal bayaran beritau je kat saya berapa nak charge k. makaseh... :)
 
Sponsored Post

ekien81

Junior Member
Joined
Jul 10, 2009
Messages
86
Reaction score
0
Points
6
salam..boleh jer nak tlg.. buat karangan kan?
 

izjat

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
4,354
Reaction score
12
Points
25
ada kawan buat servis ni.. salelatter
RM***

memang da banyak salelatter dia buat.
 

today.trade

Fun Poster
Joined
May 10, 2010
Messages
244
Reaction score
2
Points
15
pakei jak bahasa swak sia..ok bah hehehe..at least cdak malaya boleh blaja kakar swak.. :)
 

RembauWebSolution

Active Member
Joined
Sep 30, 2011
Messages
1,929
Reaction score
231
Points
33
pakei jak bahasa swak sia..ok bah hehehe..at least cdak malaya boleh blaja kakar swak.. :)
gine mok reach target segment belah melaya mun sidak sik paham :D

imagine jak sidak user masuk site TT alu sik reti bahsa sawak alu kuat darik website ya..

TT, mun kamek nolong kitak translate dapat discount sik kek lapis ya ;;)
 

aremaf

Fun Poster
Joined
Oct 30, 2009
Messages
516
Reaction score
2
Points
15
nk bg pendapat la..apakata guna je bahasa Sarawak..campur2 la jgn sampai kami di semenanjung ni tak faham..bolehlah kami di semenangjung belajar/faham sikit dgn bahasa2 sarawak..lagipun, bila guna loghat2 sarawak ni, bleh tonjolkan keaslian produk kek sarawak ni..betul tak? hehehe...sekadar pendapat

p/s: saya org kelantan..suka blajar loghat2 negeri lain
 
Sponsored Post
Top
Log in Register