kek lapis sarawak

  1. A

    To Sell Kek Lapis Sarawak Bajet

    Ada macam-macam perisa kek lapis yang kami buat untuk memenuhi permintaan pelanggan kami. Mula berniaga kek lapis ini sejak dari tahun 2015 iaitu Kos penghantaran bergantung pada berat kek dan kawasan :)
  2. M

    To Sell Nak Ipad FREE ??? CLICK SINI ~~~ Kek lapis sarawak

    insyallah nanti bulan puasa saya nak buat peraduan untuk fan page lapis sari kedai makcik saya. Hadiahnya ialah sebuah ipad. :) so tolong tekan like ek. btw saya ada edit sikit2 page tu ... sesiapa yg belum like page tu boleh ke view ..?? sbb saya nak yg dah like je boleh tengok gambar n info...
  3. M

    Wanted Tolong buat ayat untuk website kek lapis sarawak ( bahasa melayu )

    kedai kek lapis makcik saya nak buat website utk kedai kek lapis dia. tapi saya ni dan dia sekali tak terer sgt bab2 nak wat ayat2 yg cantik dalam bahasa melayu... so ada sapa2 yang boleh tolong buat karangan dalam bahasa melayu yg pendek and padat. kalau nak suruh saya buat confirm banyak ayat...
  4. abby72

    To Sell Kek Lapis Sarawak dan aneka biskut

    Salam semua warga CG... Pada hari ini kita banyak dihidangkan dengan barangan atau makanan yang kita tidak pasti siapakah pembuatnya...selalu bermain di fikiran kita HALAL ke makanan ni??..tanda HALAL pun berbagai2 jenis...pening kepala kita sebab orang bukan islam pandai mengambil peluang dari...
  5. C

    To Sell Kek lapis serawak, rempeyek, muruku boleh buat tempahan

    sesape berminat nak wat tempahan kek lapis serawak atau makanan tradisi cam segala rempeyek,dan maruku.. leh order bila2 masa.X kira #perayaan #majlis kenduri. #hantaran #dan sebagainya.. utk maklumat lanjut:: call 012-2289026(maya) 0175503276(nizam) blog kek lapis serawak...
  6. W

    Wanted Agen kek lapis Sarawak diperlukan

    Saya adalah stokis Kek Lapis Sarawak Rabiah Amit*. So, saya memerlukan 4-5 agen sekitar lembah klang. Stokis berada di Semenyih, Selangor. Sila beri maklumat diri dan sebab mengapa anda perlu dilantik sebagai agen kami. Sekian, terima kasih. *Rabiah amit adalah pembuat kek lapis Sarawak...
  7. young and dangerous

    Wanted Agen jualan kek Sarawak diperlukan

    Agent untuk kek sarawak dikehendaki.. pm aku kalau berminat.. bisness raya nii
  8. U

    To Sell Kek Lapis Sarawak

    Sapa-sapa yg minat kek lapis sarawak boleh le order melalui laman web layersofdelite.blogspot.com mcm2 jenis kek lapis sarawak dijual...:)
  9. jacksparow

    Wanted Pembekal kek lapis sarawak

    ade sesiapa yg boleh membekalkan kek lapis sarawak? kalo ade, berapa harga utk jd pengedar dan berapa lak harga di pasaran? lg satu, kek tu boleh tahan berapa lama?
Top
Log in Register