BTC USD 49,003.6 Gold USD 1,779.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Agen kek lapis Sarawak diperlukan

wapancho

Fun Poster
Messages
788
Joined
Feb 13, 2008
Messages
788
Reaction score
1
Points
15
Saya adalah stokis Kek Lapis Sarawak Rabiah Amit*.

So, saya memerlukan 4-5 agen sekitar lembah klang.
Stokis berada di Semenyih, Selangor.

Sila beri maklumat diri dan sebab mengapa anda perlu dilantik sebagai agen kami.

Sekian, terima kasih.

*Rabiah amit adalah pembuat kek lapis Sarawak terkemuka. Nama kek lapis sarawak Rabiah amit amat popular sehingga telah tercatat dalam Malaysia Guinness Book of Records.
 
Sponsored Post

latlanun

Fun Poster
Messages
315
Joined
Apr 9, 2008
Messages
315
Reaction score
0
Points
20
Saya adalah stokis Kek Lapis Sarawak Rabiah Amit*.

So, saya memerlukan 4-5 agen sekitar lembah klang.
Stokis berada di Semenyih, Selangor.

Sila beri maklumat diri dan sebab mengapa anda perlu dilantik sebagai agen kami.

Sekian, terima kasih.

*Rabiah amit adalah pembuat kek lapis Sarawak terkemuka. Nama kek lapis sarawak Rabiah amit amat popular sehingga telah tercatat dalam Malaysia Guinness Book of Records.


Wah...blh saya jadi agen kek lapis nie...:(:)((
abih nak tulis kat ner no. tepon pun x bagi:D:D:((,saya rasa berminat gak nak jadi agen,saya tinggal berhampiran ngan putrajaya mungkin boleh kut:eek: ni mungkin boleh email saya [email protected]
 

wapancho

Fun Poster
Messages
788
Joined
Feb 13, 2008
Messages
788
Reaction score
1
Points
15
pm saya...kenapa perlu anda perlu dilantik jadi agen...

cuma nak 4-5 agen sahaja...xbanyak persaingan...agen untung, stokis untung
 

king_diamond

Legendary Member
Messages
10,160
Paid Membership
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
Kenapa saya perlu menjadi ejen? Sebab saya suka makan kuih lapis, kuih lapis sangat sedap dimakan begitu sahaja, dan kuih lapis itu sangatlah murah :D

p.s ~ saya tak layak nak apply jadi ejen sebab saya dok kat Perlis :((
 

adr

Fun Poster
Messages
545
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
wow dia perlukan agen yg betul2 boleh beri komitmen 200%. Nanti difikirkan.
 

tms

Fun Poster
Messages
232
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
ynag penting brapa dapt tu per kg?
 

xzoss

Active Member
Messages
1,218
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
ynag penting brapa dapt tu per kg?

Yer aa.. baper % komisyen tu? 1kg baper market pricenya? agent pricenya? Agent kena amek minimum baper lak?
 

insyi©

CG Top Poster Club
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
aku kat cheras....:D

knp aku kena jd agen? sbb market aku kat sekolah....95% cikgu pompuan yg suka shopping...:D :D

dan satu sbb lagi....kat sekolah aku lom ada org yg terer buat kek lapis sarawak...
 

wicked_game

Active Member
Messages
2,044
Joined
Nov 12, 2008
Messages
2,044
Reaction score
2
Points
25
menarik ni.. :-?

kalo aku, juai ket opis je.. ramai la akak² ops aku ni akan menempel..

aku keje area bangsar.. :D
 

Dr.shaz

Junior Member
Messages
59
Joined
Nov 7, 2008
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
Tawaran menjadi stokis & agen mior !!!

salam..

sekarang pun permintaan kek lapis memang bagus tambahan pulak sedap!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register