article writer

  1. Giftments

    Wanted Article Writer [RM10-20/jam]

    Salam semua. Adakah anda otai dalam English language? Kalau cakap mmg berhabuk, mengalahkan student2 SPM yg dapat A1? Adakah anda minat mengarang? Adakah anda selalu mengarang dalam blog? selalu meluahkan perasaan berjela2 dalam blog atau facebook? Adakah anda mempunyai byk masa terluang di...
  2. D

    Wanted Mencari pengarang per/artikel RM1.05 -Bole Negotiate

    Salam, Saya ingin mencari sesiapa yg boleh menulis atau karang artikel dengan baik, mematuhi nahu dan tatabahasa bahasa Melayu serta mempunyai keputusan BM yang baik dalam SPM. (atau dlm English Ghost-writer) Jumlah perkataan yg ditulis ialah 400-500 patah perkataan. Perkataan kata...
  3. Sendiri

    Wanted Penulis Artikel Untuk Blog

    Assalamualaikum.. Ada yang ada masa free di bulan Ramadhan berminat nak buat artikel untuk blog? Konsep senang jer anda buat artikel, submit kat saya dan saya bayar ~ Tu jer. Mudah kan kerja anda ? Ini detail : Bahasa : Melayu / English (mana2 sahaja anda suka) Tajuk : Berkaitan hiburan...
  4. D

    Wanted Mencari freelance copywriter

    Salam ada tak yang buat freelance copywriter dalam English dan Bahasa?Ayat marketing yang baik dan harga pun berpatutan.Boleh buat ayat-ayat untuk website,brochure dan sebagainya
  5. mohdashraf

    Wanted [close]...

    Salam... Perlukan sorg utk complete sales page kat Flippa,tulis dlm Bahasa Inggeris... Thanks... Bayaran RM 30 ok kot ???
  6. M

    Wanted Tolong buat ayat untuk website kek lapis sarawak ( bahasa melayu )

    kedai kek lapis makcik saya nak buat website utk kedai kek lapis dia. tapi saya ni dan dia sekali tak terer sgt bab2 nak wat ayat2 yg cantik dalam bahasa melayu... so ada sapa2 yang boleh tolong buat karangan dalam bahasa melayu yg pendek and padat. kalau nak suruh saya buat confirm banyak ayat...
  7. samkitaro

    Wanted Khidmat Menulis Artikel Dan Sebagainya

    Jika perlukan artikel-artikel bermutu dalam B. Malaysia dan B. Inggeris, sila mail [email protected] Bayaran mengikut panjang artikel. Contoh 300-400 pp RM10 satu. Sehari boleh siapkan 10 artikel. T.kasih.
  8. wussa

    Pertandingan Tulis Artikel Kreatif 2011

    Assalamualaikum, Sekadar untuk diwar2kan kepada semua, BHO baru membuka pertandingan baru. Bagi mereka yang berminat untuk berkongsi idea, pengalaman, kisah dan sebagainya bolehlah merujuk kepada page Pertandingan BHO Terima kasih :)cgrock:)cgrock
  9. Giftments

    Wanted Article Writer

    Salaam CG ! Udah lama x aktif dgn CG ni. Harini rasa nak jenguk CG ni, tengok ada apa2 update :) Anyway, nak tanya, sesiapa di sini yang ada ciri2 seperti di bawah: 1. Tiada kerja, menganggur di rumah, relax2 tengok TV, duk chatting takde keje 2. Pandai English terutamanya grammar. 3. Pandai...
  10. D

    Wanted Mencari pengarang per/artikel RM0.74

    Salam, Saya ingin mencari sesiapa yg boleh menulis artikel dengan baik, mematuhi nahu dan tatabahasa bahasa Melayu serta mempunyai keputusan BM yang baik dalam SPM. Jumlah perkataan yg ditulis ialah 500-700 patah perkataan. Perkataan kata kunci(keyword) akan saya berikan. Setiap artikel ialah...
  11. rabbit_fire

    Wanted Ingin Mencari Penulis Artikel Product Review

    Salam CGrians.. Di sini, saya ingin mencari forumer2 yang berminat untuk menulis artikel BI tentang produk review untuk blog saya sebab saya tak pandai nak menulis artikel yg seo friendly dan berkualiti. :D Kriteria-kriteria adalah seperti berikut: 1. 1 artikel seo friendly untuk 1 produk...
  12. N

    Wanted mencari penulis artikel dan tesis

    salam, saya mencari penulis scientific artikel dan scientific tesis..no copy and paste..jgn slh phm..sy bkn cr org utk upah taip..tp buat...sdikit info or dtail akn diberitahu pd yg berminat..klu boleh nk siap sblm 12 april..lg cptlg bgus..sdikit point @ isi akn dberi tp byk info @ point lg yg...
  13. D

    Wanted English Writer needed

    Salam dan Hi aku sedang mengumpulkan mereka yang berkemampuan menulis artikel dalam BI dengan baik boleh berikan harga satu muka surat/mengikut jumlah perkataan kat PM aku ok.. contoh Review website =RMx.xx Comment website=RMx.xx 500words = RMx.xx terpulanglah macam mana nak promote kat...
Top
Log in Register