BTC USD 69,692.2 Gold USD 2,355.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sendiri

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
4,148
Joined
May 28, 2012
Messages
4,148
Reaction score
48
Points
30
Assalamualaikum..

Ada yang ada masa free di bulan Ramadhan berminat nak buat artikel untuk blog? Konsep senang jer anda buat artikel, submit kat saya dan saya bayar ~ Tu jer. Mudah kan kerja anda ?

Ini detail :
Bahasa : Melayu / English (mana2 sahaja anda suka)
Tajuk : Berkaitan hiburan semasa, sukan luar / dalam negara / gadget terbaru, tutorial, petua, resipe, rawatan dan apa sahaja kecuali POLITIK !!
Jumlah perkataan : 250-400 sahaja ~
Bayaran : RM2 untuk Bahasa Melayu dan RM3 untuk English

Sesungguhnya saya memerlukan yang original karya bukan yang ciplak atau copy paste dari mana2. Kalau nak ambil sumber rujukan takpe. Boleh saja cuma kepilkan bersama artikel tersebut agar saya boleh jadikan sebagai BACKLINK. Anda boleh menipu tapi ingatlah bahawa saya takka Allah Maha Melihat dan tunggu sahaja balasan di Akhirat kelak dan duit dibayar itu pastinya menjadi D**T H*R*M kerana PENIPUAN.

Siapa berminat tinggalkan komen anda yer :D:D
Hanya kepada yang betul-betul serius sahaja..
Boleh PM saya jugak. Bayaran melalui akaun MAYBANK/CIMB ~
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register