Wanted Penulis Artikel Untuk Blog

CG Sponsors




Sendiri

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 28, 2012
Messages
4,148
Reaction score
48
Points
30
Assalamualaikum..

Ada yang ada masa free di bulan Ramadhan berminat nak buat artikel untuk blog? Konsep senang jer anda buat artikel, submit kat saya dan saya bayar ~ Tu jer. Mudah kan kerja anda ?

Ini detail :
Bahasa : Melayu / English (mana2 sahaja anda suka)
Tajuk : Berkaitan hiburan semasa, sukan luar / dalam negara / gadget terbaru, tutorial, petua, resipe, rawatan dan apa sahaja kecuali POLITIK !!
Jumlah perkataan : 250-400 sahaja ~
Bayaran : RM2 untuk Bahasa Melayu dan RM3 untuk English

Sesungguhnya saya memerlukan yang original karya bukan yang ciplak atau copy paste dari mana2. Kalau nak ambil sumber rujukan takpe. Boleh saja cuma kepilkan bersama artikel tersebut agar saya boleh jadikan sebagai BACKLINK. Anda boleh menipu tapi ingatlah bahawa saya takka Allah Maha Melihat dan tunggu sahaja balasan di Akhirat kelak dan duit dibayar itu pastinya menjadi D**T H*R*M kerana PENIPUAN.

Siapa berminat tinggalkan komen anda yer :D:D
Hanya kepada yang betul-betul serius sahaja..
Boleh PM saya jugak. Bayaran melalui akaun MAYBANK/CIMB ~
 
Sponsored Post

Sendiri

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 28, 2012
Messages
4,148
Reaction score
48
Points
30
INFO :
Untuk buat artikel ni
ada 2 syarat ditekankan untuk tujuan memudahkan SEO

nanti sy akan beritahu jika ada yg berminat..
 

Sendiri

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 28, 2012
Messages
4,148
Reaction score
48
Points
30
Bump mlm...
 

Sendiri

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 28, 2012
Messages
4,148
Reaction score
48
Points
30
siapa berminat bgtau yer
kalau nk kumpul dlu x pe
buat 10 - 30 artikel terus ke
min 25o perkataan

pastu sent kat den
den bayar LUMSUM
 

asasindino

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2011
Messages
4,660
Reaction score
77
Points
30
rm 2 dan rm 3 utk ori artikel..hmm sesape yg berminat blh pm tt
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
berminat...sehari boleh buat berapa artikel???
 
Sponsored Post
Top
Log in Register