BTC USD 38,296.0 Gold USD 1,811.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

penulis artikel blog

  1. Sendiri

    Wanted Penulis Artikel Untuk Blog

    Assalamualaikum.. Ada yang ada masa free di bulan Ramadhan berminat nak buat artikel untuk blog? Konsep senang jer anda buat artikel, submit kat saya dan saya bayar ~ Tu jer. Mudah kan kerja anda ? Ini detail : Bahasa : Melayu / English (mana2 sahaja anda suka) Tajuk : Berkaitan hiburan...
  2. M

    Wanted Tolong buat ayat untuk website kek lapis sarawak ( bahasa melayu )

    kedai kek lapis makcik saya nak buat website utk kedai kek lapis dia. tapi saya ni dan dia sekali tak terer sgt bab2 nak wat ayat2 yg cantik dalam bahasa melayu... so ada sapa2 yang boleh tolong buat karangan dalam bahasa melayu yg pendek and padat. kalau nak suruh saya buat confirm banyak ayat...
  3. samkitaro

    Wanted Khidmat Menulis Artikel Dan Sebagainya

    Jika perlukan artikel-artikel bermutu dalam B. Malaysia dan B. Inggeris, sila mail [email protected] Bayaran mengikut panjang artikel. Contoh 300-400 pp RM10 satu. Sehari boleh siapkan 10 artikel. T.kasih.
Top
Log in Register