penulis artikel

  1. tomyeto

    Mencari Penulis Artikel English Untuk Blog

    Assalamualaikum, Saya mencari penulis artikel bahasa inggeris untuk blog. Saya perlukan penulis bagi beberapa niche seperti tech, health, fitness, diet dan lain-lain. Artikel dalam 500 patah perkataan. Boleh pakai artikel spinner tapi make sure lepas copyscape. Artikel mesti perfect english...
  2. Sendiri

    Wanted Penulis Artikel Untuk Blog

    Assalamualaikum.. Ada yang ada masa free di bulan Ramadhan berminat nak buat artikel untuk blog? Konsep senang jer anda buat artikel, submit kat saya dan saya bayar ~ Tu jer. Mudah kan kerja anda ? Ini detail : Bahasa : Melayu / English (mana2 sahaja anda suka) Tajuk : Berkaitan hiburan...
  3. samkitaro

    Wanted Khidmat Menulis Artikel Dan Sebagainya

    Jika perlukan artikel-artikel bermutu dalam B. Malaysia dan B. Inggeris, sila mail [email protected] Bayaran mengikut panjang artikel. Contoh 300-400 pp RM10 satu. Sehari boleh siapkan 10 artikel. T.kasih.
  4. D

    Wanted Mencari pengarang per/artikel RM0.74

    Salam, Saya ingin mencari sesiapa yg boleh menulis artikel dengan baik, mematuhi nahu dan tatabahasa bahasa Melayu serta mempunyai keputusan BM yang baik dalam SPM. Jumlah perkataan yg ditulis ialah 500-700 patah perkataan. Perkataan kata kunci(keyword) akan saya berikan. Setiap artikel ialah...
  5. rabbit_fire

    Wanted Ingin Mencari Penulis Artikel Product Review

    Salam CGrians.. Di sini, saya ingin mencari forumer2 yang berminat untuk menulis artikel BI tentang produk review untuk blog saya sebab saya tak pandai nak menulis artikel yg seo friendly dan berkualiti. :D Kriteria-kriteria adalah seperti berikut: 1. 1 artikel seo friendly untuk 1 produk...
Top
Log in Register