BTC USD 84,799.8 Gold USD 4,285.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tips Adsense 2012...Jom Meriahkan Thread...

smlm earning sikit giler......huhuhuhu kurang dari 1usd.....

ermm aku tak paham lah... maksud korang merempet nie berpandu kan pada PANDUAN-PROMOTE-afd TU YEK.... MENGGUNAKAN TOPI HITAM YEK.... THEN korang bayar rm 5 usd di website ez traffic tu yek.... 5USD NIE TU kena bayar tiap tiap bulan ker atau sekali onkan habiskan semua ker?.... kasi tip tips sikit leh tak...

ermm aku tak paham lah... maksud korang merempet nie berpandu kan pada PANDUAN-PROMOTE-afd TU YEK.... MENGGUNAKAN TOPI HITAM YEK.... THEN korang bayar rm 5 usd di website ez traffic tu yek.... 5USD NIE TU kena bayar tiap tiap bulan ker atau sekali onkan habiskan semua ker?.... kasi tip tips sikit leh tak...

ni spy big G ke
:eek::eek::eek:
gurau2 jerk bro

depend sape yg merempit..1 hari pon ble abis minyak kalu merempit..:)):))..pastue kalu x accident kene tahan polis..:((

Back
Log in Register