[Adsense] Minta tolong masalah pendaftaran

Recommended Brokers


Latest Threads

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,842
Reaction score
570
Points
161
Saya tidak pernah daftar akaun Adsense. Akaun Adwords memang ada pernah guna dulu.

Baru2 ni cuba daftar sekali dapat mesej bawah ni.

Your AdSense application status




Thank you for your interest in Google AdSense. While reviewing your application, we noticed that your account information matches a currently approved AdSense account associated with [email protected].


Since our AdSense Program Policies do not permit multiple accounts, we're unable to accept your new application at this time.


If you can’t access your approved account with [email protected], please follow the steps in our login troubleshooter. In case you aren’t able to regain access to your account in the process, you’ll find an option to contact us. We’ll then work with you to access your account with your desired login.
Yang pelik tu alamat email tu bukan saya punya dan saya tak kenal. Ada mana2 pakar Adsense boleh nasihat apa yang perlu saya buat?

Terima kasih.
 
Sponsored Post

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,842
Reaction score
570
Points
161
Saya up sekali untuk minta tolong pakar Adsense.
 

Adnow MY

Freshie
Joined
Sep 22, 2015
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
Saya up sekali untuk minta tolong pakar Adsense.
Saya bukan pakar Adsense, tapi saya pakar Adnow. Daripada you guna Adsense, lagi elok kalau you pakai Adnow ataupun Payclick. Dia punya pendaftaran senang je, lepas tu nak masukan kod bukanya susah. Lagipun, you boleh dapat lagi banyak duit daripada guna Native advertising. Kalau you nak tahu macam mana, awak kontak je saya kat PM atau emel: [email protected]
 

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,781
Reaction score
286
Points
131
Saya bukan pakar Adsense, tapi saya pakar Adnow. Daripada you guna Adsense, lagi elok kalau you pakai Adnow ataupun Payclick. Dia punya pendaftaran senang je, lepas tu nak masukan kod bukanya susah. Lagipun, you boleh dapat lagi banyak duit daripada guna Native advertising. Kalau you nak tahu macam mana, awak kontak je saya kat PM atau emel: [email protected]
wahhhh.. syarikat baru.. bleh cba ni:)cgrock
 

tomyeto

Active Member
Joined
Mar 13, 2010
Messages
1,151
Reaction score
63
Points
30
Saya tidak pernah daftar akaun Adsense. Akaun Adwords memang ada pernah guna dulu.

Baru2 ni cuba daftar sekali dapat mesej bawah ni.



Yang pelik tu alamat email tu bukan saya punya dan saya tak kenal. Ada mana2 pakar Adsense boleh nasihat apa yang perlu saya buat?

Terima kasih.
Ada beberapa sebab google ckp mcm tu. Antaranya adalah:
1. Details (mcm nama, alamat, no phone) sama dgn akaun adsense sedia ada
2. website yg digunakan utk apply pernah digunakan utk akaun adsense
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,842
Reaction score
570
Points
161
Ulasan di internet pasal syarikat AdNow tidak berapa baik jadi saya macam tidak berminat. Minta maaf ya.
 

Faris Ghazali

Junior Member
ForexMart Fans
Joined
Jan 19, 2014
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
Kalau ada $40, upah org buatkan akaun. Kalau sanggup
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,842
Reaction score
570
Points
161
Google ni kan milik yahudi. Risau nak upah orang atau tipu maklumat. Kita penat2 mengiklan lepas tu dengan selamba nanti dia taknak kasi bayaran dengan alasan langgar polisi. Padahal takde langgar pun.

Buat masa ni saya cuba AdCash dulu.
 

dhiaperfumes

Permanently Banned
Joined
Nov 12, 2009
Messages
41,571
Reaction score
60
Points
120
Google ni kan milik yahudi. Risau nak upah orang atau tipu maklumat. Kita penat2 mengiklan lepas tu dengan selamba nanti dia taknak kasi bayaran dengan alasan langgar polisi. Padahal takde langgar pun.

Buat masa ni saya cuba AdCash dulu.
mmg betul adsense nee mmmg suka banned account.. tak tahu naper...alasan langgar polisi...
 

divx

Active Member
Joined
Jun 20, 2013
Messages
1,686
Reaction score
23
Points
25
Google ni kan milik yahudi. Risau nak upah orang atau tipu maklumat. Kita penat2 mengiklan lepas tu dengan selamba nanti dia taknak kasi bayaran dengan alasan langgar polisi. Padahal takde langgar pun.

Buat masa ni saya cuba AdCash dulu.
dah pernah cashout tak bro?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register