Cari team setup jomclassfied script

Recommended Brokers


DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,645
Reaction score
881
Points
166
Den ada gak planning nak buat site classfied ni.. Tgk contoh2 script yg free dengan berbayar jauh beza dia. Macam osclass theme simple tapi tak byk..

Ada tgk jomclassified ni.. Nampak modern skit.. kalau pandai tweak site bule jd cantik dan modern..

Kalau ok jom kita cari team setup satu..

Domain rasanya da ada..
 
Sponsored Post

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,645
Reaction score
881
Points
166
lg satu den ada kawan ni kira dia bukak kedai letrik, so mcm2 barang ada dalam tu. Kira ada ready stok barang..

So tgh pikir nak guna osclass ke jomclassified

dua2 cun plak tu..

Sbb shooping online punya site byk monopoli bangsa luar..

Kita punya kurang daya saing..
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,589
Reaction score
812
Points
71
Beli jer theme dari premiumpress..rasanya dah cukup puas hati..

Sampai sekarang sy gunakan yg ni
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,589
Reaction score
812
Points
71
theme wordpress bule masuk kat osclass ?
Dah tentu tak boleh..:D:D

Apa yang saya faham goal TT adalah classified web yang complete function untuk berniaga..:D:D

Sebb tu sy cadangkan Premiumpress tu..sebb sy dah guna banyak theme dari situ..sangat puas hati.

Melainkan mmg TT nak explore osclass tu utk cuba2 atau nak test skill boleh lah..
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,645
Reaction score
881
Points
166
Dah tentu tak boleh..:D:D

Apa yang saya faham goal TT adalah classified web yang complete function untuk berniaga..:D:D

Sebb tu sy cadangkan Premiumpress tu..sebb sy dah guna banyak theme dari situ..sangat puas hati.

Melainkan mmg TT nak explore osclass tu utk cuba2 atau nak test skill boleh lah..
den tgk wordpress punya macm tak complete..

so far ada jumpa satu theme, tapi berbayar. cantik jugak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register