Setup Ecommerce site

CG Sponsors




Trendslink

Freshie
Joined
Mar 12, 2015
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
Kalau nak starting dulu pakai opencart. Kalau nak power2 pakai magento. kedua2 ni boleh support payment gateway dari lokal seperti ipay88, mol pay, senangpay(opencart shaja)
 
Sponsored Post

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,906
Reaction score
581
Points
161
Kalau nak starting dulu pakai opencart. Kalau nak power2 pakai magento. kedua2 ni boleh support payment gateway dari lokal seperti ipay88, mol pay, senangpay(opencart shaja)
Dah lama tinggal opencart ni.

Nanti kalau ada kelapangan kena usha balik takut ketinggalan banyak sangat.

Nanti kalau ada projek, senang sikit nak setup.
 

frankdun3

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
467
Reaction score
21
Points
60
assalam jumaat bro2 semua...

kat workplace wa ni, still pakai opencart, maseh terbaik bro...senang...plugin...payment ..urusan smmua mudah...

nak add product pun mudah...utk info...wa jaga ecommerce di banhuat.com
silakan....hahaha
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,697
Reaction score
901
Points
166
jom setup team, buat presentation kat geran ke.. mintak fund.. idea den da ada..

cari dlm 5 kepala yg bule dipercayai kita start la
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,112
Reaction score
71
Points
1,020
layan cms ni paling memenatkan ... hehe
 

2iquelo

Junior Member
Joined
Dec 26, 2018
Messages
94
Reaction score
4
Points
11
Good platforms for those are not that many honestly, but some of them have listed there, that's really for sure. See my point ? I hope you do. I can recommend Opencart and Magento for sure, do keep that all in mind please. Wordpress sometimes can be good.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register