The Avengers Endgame

Recommended Brokers


Sponsored Post

lithium08

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2008
Messages
745
Reaction score
74
Points
20
sekejap je bergembira.. avatar 2 coming soon mesti akan potong balik... hahahah
Rasa x kot..time avatar kuar tu ramai yg jakun dgn 3d 3d ni pasal tu meletup now mcm dh sendu dh tp wait n see la hahaha..tp bila tgk 2 3x n pikir2 balik avatar tu cita biasa2 ja cuma hype ja lbih n overated bg aku la.
 

tomi

Active Member
Joined
Mar 10, 2015
Messages
1,796
Reaction score
411
Points
41
avatar tu keluar masa tengah hype teknologi 3d, tiket 3d plak mahal. pastu dia stay kat panggung sampai 8 bulan.

jalan citer avatar cedok sebijik citer pocahontas hehe
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,070
Reaction score
161
Points
88
jalan cerita dari awal memang lain ke? atau ending je yang lain.
 

akecema

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
18,548
Reaction score
986
Points
166
avatar tu keluar masa tengah hype teknologi 3d, tiket 3d plak mahal. pastu dia stay kat panggung sampai 8 bulan.

jalan citer avatar cedok sebijik citer pocahontas hehe
aku pon tgk 3D
gempak
lame xtgk 3D movie skrg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register