The Avengers Endgame

CG Sponsors




Sponsored Post

lithium08

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2008
Messages
745
Reaction score
75
Points
20
sekejap je bergembira.. avatar 2 coming soon mesti akan potong balik... hahahah
Rasa x kot..time avatar kuar tu ramai yg jakun dgn 3d 3d ni pasal tu meletup now mcm dh sendu dh tp wait n see la hahaha..tp bila tgk 2 3x n pikir2 balik avatar tu cita biasa2 ja cuma hype ja lbih n overated bg aku la.
 

tomi

Active Member
Joined
Mar 10, 2015
Messages
1,796
Reaction score
411
Points
41
avatar tu keluar masa tengah hype teknologi 3d, tiket 3d plak mahal. pastu dia stay kat panggung sampai 8 bulan.

jalan citer avatar cedok sebijik citer pocahontas hehe
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,185
Reaction score
251
Points
131
HD dah keluar kat 123movies
byk tempat dah kluar tapi ade iklan judi bitcoin plak..
xpe laa janji dpt tgk hari Sabtu..
bole laa walau aku rasa mcm 1 lawan ramai je..cite Marvel mmg mcm ni..
X-Men lagi dahsyat sbb ramai lawan ramai..
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,492
Reaction score
248
Points
88
jalan cerita dari awal memang lain ke? atau ending je yang lain.
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,138
Reaction score
1,648
Points
206
avatar tu keluar masa tengah hype teknologi 3d, tiket 3d plak mahal. pastu dia stay kat panggung sampai 8 bulan.

jalan citer avatar cedok sebijik citer pocahontas hehe
aku pon tgk 3D
gempak
lame xtgk 3D movie skrg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register