Wanted TENDER Supply 500 unit PENDRIVE 2GB or 4GB event UiTM

CG Sponsors




shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
Salam Semua..
Di sini ada tender supply pendrive utk event NACES2010 di uitm. (sila check link)
event ni akan berlangsung pada 3,4 dan 5hb Disember 2010.
so aku memerlukan 500 UNIT pendrive 2gb atau 4gb sebelum sebulan before event.. (*kalo blei keutamaan pendrive 2gb, tak kisah brand apa, dan lagi satu kalo blei print logo event pada pendrive)
cara bayaran adalah secara LO,dalam jangkamasa sebulan atau 2 bulan after event..
so rebutlah peluang ini. (para SCAMMER aku xbg peluang, p/s: dulu ada scammer jual pendrive dalam CG ni kan??huhu)

hantarkan quotation pendive with logo and without logo.apa2 je price.. sebut harga paling rendah kebiasaannye yg akan dapat tender ye tak..

apa2 urusan, hubungi aku ,
shide:013-4062032, ym:lackey_2302, email: [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
ader x logo utk diprint kat pendrive tue?
 

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
ader x logo utk diprint kat pendrive tue?
macam kat website. bro tgk kat brochure first page blog tu.
ada logo naces 2010..
apa2 pun blei bincang...
:)cgrock
 

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
best dealing method.. kita jumpa =)
bawa contoh pendrive.
 

ihw666

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2010
Messages
6,063
Reaction score
23
Points
70
jeng jeng jeng... berhati hati dijalan raya :p
 

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
jeng jeng jeng... berhati hati dijalan raya :p
ada apa dengan jalan raya???
hehe

adui..
takda sapa ke nak supply kan ni??
bisnes baik ni.
tolong ler aku,dapat kan 700unit pendrive.. nak buat goodies
 

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
takda sapa nak lawan tender ke??
LO pay by UiTM k
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
LO? badan pengurusan ko dah kompem nak beli harga minimum berapa?

LO ni lambat keluar.letih tunggu duit nak dapat balik.

kalau nak markup harga sure tak boleh.sebab lawan tender

p/s: my 7 cent
 

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
LO? badan pengurusan ko dah kompem nak beli harga minimum berapa?

LO ni lambat keluar.letih tunggu duit nak dapat balik.

kalau nak markup harga sure tak boleh.sebab lawan tender

p/s: my 7 cent
dah tetapkan harga..
pm for detail
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
ak try tanye sedara aku... dia ada gak bekal2 kan pendrive kt jabatan kerajaan...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register