usb thumbdrive

  1. R

    Wanted Quotation for souvenirs

    Salam, Saya mencari supplier yang boleh bagi sebut harga terbaik utk perkara di bawah 1) 50 pcs Toiletries bag 2) 50 pcs thumbdrive 4gb 3) 50 pcs golf umbrella 4) 50 pcs bath towel 5) 50 pcs stress ball Semua di atas mesti di sertakan dengan printing/embroidery 3 warna Logo company. Logo...
  2. kapasele

    Wanted Toiletries bag, thumb drive, kamera DSLR

    Salam warga CG :)cgrock ambo nok mitok sapo² hok ado bisnes supply toiletaries bag (logo printed); thumb drive (2Gb/4Gb;logo printed) & camera DSLR (spec x dop lg tp try ngan Nikon D3100 dlu) di area Key Ell ni blh tolong pm hargo ko ambo. kuantiti utk toiletaries bag/thumbdrive :500 unit dslr...
  3. R

    Wanted Sapa boleh supply thumb drive beratus unit ?

    Salam. Sapa2 boleh supply thumb drive 4g, sebanyak 120 unit, harap dapat PM. bayaran cash, COD di Serdang, Selangor. Urgent.ex stock. kalau kena dengan harga, InsyaAllah jadi..Sertakan gambar melalui e mail issmile982003 (@) yahoo.com. Selamat berurusan..:)
  4. trust me

    Wanted Supplier external hard disk n thumb drive

    salam, sy tgh mencari sape2 yg bole supply xhdd n thumd drive....bole la email quotation kt aku di [email protected] quantity diperlukan 1000unit dan mungkin lebih...ataupun bole la sms kt aku di talian 0162701134 harap ade yg membantu....
  5. xaimisa

    Wanted Supplier untuk thumbdrive DIY dan Lanyard

    as salam untuk semua warga cg.. sy nak cari supplier thumbdrive DIY dengan lankyard untuk sebuah syarikat pada harga yang berpatutan.. i) Thumb Drive : 4 GB Quantity : 200 units Logo placement : 1 logo ii) Lanyard Quantity : 1000 units Creative : as per attchment (design...
  6. shide

    Wanted TENDER Supply 500 unit PENDRIVE 2GB or 4GB event UiTM

    Salam Semua.. Di sini ada tender supply pendrive utk event NACES2010 di uitm. (sila check link) event ni akan berlangsung pada 3,4 dan 5hb Disember 2010. so aku memerlukan 500 UNIT pendrive 2gb atau 4gb sebelum sebulan before event.. (*kalo blei keutamaan pendrive 2gb, tak kisah brand apa, dan...
  7. chipan_clothing

    Wanted Supplier pendrive, thumbdrive and memory card (mmc,micro sd,mini sd)

    sape2 yg boleh tawar harge kilang PM aku yer....
  8. adorable_ana

    Wanted Pembekal pendrive yang leh create logo kat pendrive

    satu mase dulu aku cam penah terbace yang ade person opper beli pendrive ngn die n die le create design/logo kat pendrive 2. Tapi da lame r.. aku pon xtau kat ne da thread 2.. hu.hu n aku pon xpasti kat ne thread 2... ngeee :)):-? jadinye. klo sesape NK DUET!!! meh la pm aku. aku nga nk tempah...
  9. Z

    Wanted Supplier upax / pendrive/ memory card hp

    Pm aku sile bg details tentang barangan skali...
  10. wealthgainer

    Wanted 1GB Pendrive !!

    Salam Geng... Sapa bleh supply kat aku pendrive 1GB around 130pcs. PM aku korang punya best price. Tak pon email aku [email protected] TQ..:D
Top
Log in Register