Wanted Pembekal pendrive yang leh create logo kat pendrive

CG Sponsors




adorable_ana

Junior Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
satu mase dulu aku cam penah terbace yang ade person opper beli pendrive ngn die n die le create design/logo kat pendrive 2. Tapi da lame r.. aku pon xtau kat ne da thread 2.. hu.hu n aku pon xpasti kat ne thread 2... ngeee :)):-? jadinye. klo sesape NK DUET!!! meh la pm aku. aku nga nk tempah pendrive yng siap leh create design yng aku nk. CEPAT!!! CEPAT!!! reply... ngeee :D
LUMAYAM beb sape leh jadik supplier aku
hu.hu

email = [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
hm...nk tempah berape unit?
 

anjetagren

Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
1,139
Reaction score
30
Points
30
pm aku..
design ko punyer ke bro..
atau nak ak design kn..
 

adorable_ana

Junior Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
design aku
ni projek bek punye
klo korang dengor ko pon suke
aku nk wat sample dulu
mungkin blh sampai ribu2 aku akan tempah
hu.hu
exceus me!!
aku f r
not bro
 

adorable_ana

Junior Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
CEPAT!!! SAPE LEH BG QUOTATION PALING BESH!!!

PROJEK NI BKN JE UNTUNGKAN AKU

TAPI KORANG!!!

BELIEVE Me!!!
 
Last edited:

adorable_ana

Junior Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
Cepat2!!!!

Projek ni akn berlangsung tahun depan

aku da pm kowang k
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
nak supply pendrivve bape GIG?
 

suez

Fun Poster
Joined
Jun 23, 2008
Messages
955
Reaction score
0
Points
10
please pm me..
bagi detail ko nak camna...
brapa gb??
brapa pcs??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register