Wanted Pendrive 8gb sebanyak 33 unit

CG Sponsors




qarm

Active Member
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,640
Reaction score
17
Points
25
Assalamualaikum

Nak mencari kalau ada seller, yang boleh bekalkan 33 biji pendrive untuk kegunaan sekolah. Bayar secara tunai, bukan LPO. dengan harga yang mampu milik
 
Sponsored Post

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,936
Reaction score
738
Points
121
Assalamualaikum

Nak mencari kalau ada seller, yang boleh bekalkan 33 biji pendrive untuk kegunaan sekolah. Bayar secara tunai, bukan LPO. dengan harga yang mampu milik
Nak cepat dan sistematik, beli sahaja di shopee, type "pendrive custom". Pastu deal laa nga org tu, nak pakai logo apa...send email kat dia...dah setuju...bayar. pilih harga dan bentuk ikut budjet harga.
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,805
Reaction score
137
Points
83
tak nak custom pun bleh crk dekat shoope and lazada, rm12 je sebiji
 

blankoguy85

Super Active Member
Joined
Dec 14, 2011
Messages
7,570
Reaction score
66
Points
70
Assalamualaikum

Nak mencari kalau ada seller, yang boleh bekalkan 33 biji pendrive untuk kegunaan sekolah. Bayar secara tunai, bukan LPO. dengan harga yang mampu milik
kalau bayar direct.. baik beli kt SHopee jer..
nk murah plak tu kan..?? tak yah lalu org tengah lagik..

direct penjual terus.. :D
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,298
Reaction score
484
Points
141
Assalamualaikum

Nak mencari kalau ada seller, yang boleh bekalkan 33 biji pendrive untuk kegunaan sekolah. Bayar secara tunai, bukan LPO. dengan harga yang mampu milik
Perlu quotation X?? Sekolah mana??
 

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,221
Reaction score
88
Points
40
nak murah lg cari kat pasar pudu. tapi quality sendiri mau ingatlah.
 

metaltraders

Active Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
1,736
Reaction score
84
Points
30
Nak tolong order...meh aku orderkan...rm20 je sebiji...
 

John Nawi

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
5,068
Reaction score
145
Points
83
kalau cash..beli sendiri je TT.. melambak yg murah2..
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,298
Reaction score
484
Points
141
Diorang xleh beli sendiri Tu mesti kena ada supplier gak...nak beli sendiri boleh tp duit sendiri la
 
Sponsored Post
Top
Log in Register