BTC USD 31,436.4 Gold USD 1,783.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pendrive 8gb sebanyak 33 unit

qarm

Active Member
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,641
Reaction score
17
Points
25
Assalamualaikum

Nak mencari kalau ada seller, yang boleh bekalkan 33 biji pendrive untuk kegunaan sekolah. Bayar secara tunai, bukan LPO. dengan harga yang mampu milik
 
Sponsored Post

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,953
Reaction score
744
Points
121
Assalamualaikum

Nak mencari kalau ada seller, yang boleh bekalkan 33 biji pendrive untuk kegunaan sekolah. Bayar secara tunai, bukan LPO. dengan harga yang mampu milik

Nak cepat dan sistematik, beli sahaja di shopee, type "pendrive custom". Pastu deal laa nga org tu, nak pakai logo apa...send email kat dia...dah setuju...bayar. pilih harga dan bentuk ikut budjet harga.
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,048
Reaction score
215
Points
83
tak nak custom pun bleh crk dekat shoope and lazada, rm12 je sebiji
 

blankoguy85

Super Active Member
Joined
Dec 14, 2011
Messages
7,580
Reaction score
66
Points
80
Assalamualaikum

Nak mencari kalau ada seller, yang boleh bekalkan 33 biji pendrive untuk kegunaan sekolah. Bayar secara tunai, bukan LPO. dengan harga yang mampu milik

kalau bayar direct.. baik beli kt SHopee jer..
nk murah plak tu kan..?? tak yah lalu org tengah lagik..

direct penjual terus.. :D
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,443
Reaction score
501
Points
171
Assalamualaikum

Nak mencari kalau ada seller, yang boleh bekalkan 33 biji pendrive untuk kegunaan sekolah. Bayar secara tunai, bukan LPO. dengan harga yang mampu milik

Perlu quotation X?? Sekolah mana??
 

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,304
Reaction score
112
Points
43
nak murah lg cari kat pasar pudu. tapi quality sendiri mau ingatlah.
 

metaltraders

Active Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
1,743
Reaction score
85
Points
40
Nak tolong order...meh aku orderkan...rm20 je sebiji...
 

John Nawi

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
5,089
Reaction score
150
Points
83
kalau cash..beli sendiri je TT.. melambak yg murah2..
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,443
Reaction score
501
Points
171
Diorang xleh beli sendiri Tu mesti kena ada supplier gak...nak beli sendiri boleh tp duit sendiri la
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register