quotation

  1. MUGENSEIKI

    Wanted Need quotation and house renovation in Kajang

    Assalam. Saya plan untuk.renovate rumah saya.Luas nak.renovate/extend d dalam 20X8 kaki , 2 tingkat. Mohon kpd sesiapa.yg ada buat service renovation, utk bagi quotation dan tempoh masa siap kerja. Thanks
  2. I

    Wanted Quotation Pindah & Tukar Tangki Air

    Salam semua, Nak tanya ada tak geng2 kat sini boleh bagi quotation untuk pindah tangki air dari dalam siling (atas ruang makan) ke bahagian luar rumah (belakang la kalau boleh) rumah teres setingkat di Keramat. Kalau boleh piping dari paip utama kat depan tarik ikut luar je.taknak lalu dalam...
  3. D

    Wanted Kat mana nak dapatkan quotation bas?

    Assalamualaikum.. Seperti dinyatakan dalam tajuk, ada sesiapa tahu kat mana nak dapatkan quotation bas? Terima kasih
  4. natak

    Wanted Sebut harga untuk Mesin Laminating A3, Penebuk lubang & plastik laminate

    Salam hormat buat warga CG. Mohon sesiapa yang boleh membekalkan: 1-Mesin Laminating bersaiz A3? - 1 unit 2-Penebuk Lubang (ID Pass)- 1 unit 3-Kertas laminate pelbagai saiz. Boleh email quotation kepada saya di farisyamafiq[at]gmail.com Lokasi pejabat di Jalan Damai, Kuala Lumpur. Terima...
  5. gentlecode

    Wanted Computer part only - MOBO + Proc + RAM

    Looking for quotation.... Gimme ur best price...sure I am looking for the following spec: MOBO - got PCIE for gfx card Proc - 2 core (prefer Intel) RAM - 4GB Just need these 3 parts only Shoot ur price at here or pm me.... TQ
  6. R

    Wanted Quotation for souvenirs

    Salam, Saya mencari supplier yang boleh bagi sebut harga terbaik utk perkara di bawah 1) 50 pcs Toiletries bag 2) 50 pcs thumbdrive 4gb 3) 50 pcs golf umbrella 4) 50 pcs bath towel 5) 50 pcs stress ball Semua di atas mesti di sertakan dengan printing/embroidery 3 warna Logo company. Logo...
  7. O

    Wanted Harga yang terbaik untuk servis heatpress tshirt

    Sesiapa yang ada membuat servis heatpress untuk tshirt, harap dapat berikan saya sebutharga (heatpress sahaja dan heatpress bersama tshirt) Tshirt roundneck, black colour, quantity 200 pcs, ada logo kecik di dada depan..kanan dan kiri. Kat belakang ada sebaris tulisan. T.kasih.
  8. D

    Menjalin kerjasama business didalam sebut harga ataupun tender

    Assalammualaikum Saya pemilik 1)syarikat Sendirian Berhad ditubuhkan dari tahun 2009 2)Berstatus bumiputera 3)kod bidang IT (210101,210103,210104,210108,210109) dan kod lain (010103,221110,222001,222002,222005).Akan ditambah mengikut keperluan. 4)Bank Maybank di Gombak Jika ada yang berminat...
  9. aku suka sama kau

    Wanted Kontrak membekalkan 250,000 batang kayu industri

    Assalam, Saya memperolehi kontrak membekalkan kayu standard industri sebanyak 250,000 batang kayu selama setahun mengikut spesifikasi berikut 1. Jenis kayu : Bangkirai, Kempas atau Keruing 2. Panjang dan Saiz : 30mm x 35mm x 2100mm atau 30mm x 35mm x 2400mm 3. Penghantaran...
  10. abangbeca

    Wanted URGENT !! Perlukan quotation utk spare part kereta

    Salam cgrian Mesti sapa2 ada ctc atau blh supply spare part seperti di bwh dgn kadar segera..bg quatation dulu..klu rege ngam terus deal...prefer area KL sj....boleh email ke [email protected] @ call aku trus 0122784538 Model kereta toyota caldina ZT 2000cc tahun 2002. Nak cari barang...
  11. 12jaj

    Wanted Membeli Template/ design T-Shirt

    Assalamualaikum Kepada semua warga CG, di sini saya ingin membeli design atau template T-Shirt. Kalau sapa2 yang ada, yang nak jual boleh lah jual ngan saya, sila bg quotation dulu. Dapat Banyak Lagi baguzz :)paid :)paid :)paid :)paid :)paid so bg mereka yang ada tolong bg quotation, format...
  12. trust me

    Wanted Supplier external hard disk n thumb drive

    salam, sy tgh mencari sape2 yg bole supply xhdd n thumd drive....bole la email quotation kt aku di [email protected] quantity diperlukan 1000unit dan mungkin lebih...ataupun bole la sms kt aku di talian 0162701134 harap ade yg membantu....
  13. tuksidang

    Wanted Quotation untuk Family Day 100 Orang Bulan 12 Ni

    Saya bercadang untuk mengadakan family day di PD atau Melaka untuk 100 org pada bulan 12 ni Pengisian lebih kurang begini : Sabtu 2ptg - Check in penginapan 3ptg - Ada perasmian 7mlm - Solat maghrib jemaah dan tazkirah 9mlm - BBQ dan pertandingan karaoke Ahad 8pg - Sarapan 9pg - Sukaneka Air...
  14. F

    Wanted Mencari Pembekal Alat Tulis

    Salam, Saya mencari pembekal utk memberi sebut harga bagi barangan berikut di sekitar Johor Bahru Sila emailkan sebut harga barangan berikut di [email protected] 1. Double Side Tissue Tape 1" - 160 Roll 2. OPP Tape 2" - 120 Roll 3. OPP Tape 1" - 300 Roll 4. Binding Tape 1" * * * *Blue - 50...
  15. K

    Wanted Mencari Sebutharga Toiletries Untuk Hotel

    Salam, Saya mencari sebutharga bagi membekal toiletries (shampoo, shower gel, shaver, shower cap, mini sewing kit dll) Kalu ada sesiapa yg bole bg quotation dan tahu manufacturer yg boleh membekal, sila email ke [email protected] Tq
  16. AureLia

    Wanted [Dah Dapat Orang] - Quotation Untuk Flyers Berwarna DiKehendaki!

    Siapa ada buat perkhidmatan mencetak FLYER (berwarna)? Saya perlukan quotation lengkap yg rasmi dari syarikat anda. Berikan quotation untuk 500 pieces dan 1000 pieces (cost untuk single dan front and back, both in color), sertakan sekali sebarang Discount (jika ada) dan any T&C (jika ada)...
  17. 1305

    Wanted Sebutharga untuk sewa lori

    assalam, sebagaimana tajuk, saya mencari quotation utk lori panjang (boleh muat besi 12m panjang), ambik barang di USJ1, dan bawa sekitar KV (tgk site kat mana la). sapa2 yang buat transportation, dan ada lori panjang ni, boleh la bagi quotation. wassalam.
  18. mydreamerz

    Wanted Perlukan quotation harga untuk replica keychain spy camera

    salam... ako tengah cari gadjet yg dalam gambar bawah ni sebanyak 20unit minta member CG yang ada barang ni beri harga dealer terbaik melalui PM sahaja. thanks
  19. lampir

    Wanted Quotation Ipad 2 Diperlukan

    Salam all Mohon dapatkan quotation untuk pembelian ipad 2 spec seperti berikut; ~ Ipad 2 ~ 64gb ~ Wifi 3G ~ Accessories (Leather case, VGA Connector, Screen Protector, etc) Pembelian adalah untuk jabatan kerajaan melalui LO/PO. Kalo dapat sertakan sekali dgn broadband line Celcom...
  20. GnoLa ®

    Wanted Quotation car sticker - with pocket??

    Salam sejahtera, Den sedang mencari pembuat sticker kete utk staf tompek kojo den.... Bilo tny Purchasing Dept dorang kato takdo... yg ada cuma sticker kete biasa je.... (samada maleh atau nk bg kwn dia je?):-?:-? Den terpakso source sendiri tapi maso tak mengijinkan, so den harap kwn2 CG...
Top
Log in Register