BTC USD 23,956.6 Gold USD 1,788.76
Time now: Jun 1, 12:00 AM

GnoLa ®

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,895
Paid Membership
Joined
Nov 23, 2007
Messages
27,895
Reaction score
23
Points
125
Salam sejahtera,

Den sedang mencari pembuat sticker kete utk staf tompek kojo den....
Bilo tny Purchasing Dept dorang kato takdo... yg ada cuma sticker kete biasa je....
(samada maleh atau nk bg kwn dia je?):-?:-?

Den terpakso source sendiri tapi maso tak mengijinkan, so den harap kwn2 CG dpt membantu kot2 ada contact...

Jenis : Car sticker - with pocket(sticker ni ada kocek utk letak roadtax.. :D:D)
total order (if selected) : minimum 1800 - 2000 pc
Design : dah ada (2 design yg berbeza)
Preferably from MELAKA ONLY

apa lagi yg perlu ek ?? sapa2 yg ada kontek gitau ler....

roger2 012-9301339
 
Last edited:
Sponsored Post

usahawansticker

Fun Poster
Messages
789
Joined
Apr 11, 2011
Messages
789
Reaction score
5
Points
15
Salam sejahtera,

Den sedang mencari pembuat sticker kete utk staf tompek kojo den....
Bilo tny Purchasing Dept dorang kato takdo... yg ada cuma sticker kete biasa je....
(samada maleh atau nk bg kwn dia je?):-?:-?

Den terpakso source sendiri tapi maso tak mengijinkan, so den harap kwn2 CG dpt membantu kot2 ada contact...

Jenis : Car sticker - with pocket(sticker ni ada kocek utk letak roadtax.. :D:D)
total order (if selected) : minimum 1800 - 2000 pc
Design : dah ada (2 design yg berbeza)
Preferably from MELAKA ONLY

apa lagi yg perlu ek ?? sapa2 yg ada kontek gitau ler....

roger2 012-9301339

cek pm ya tuan.
 

GnoLa ®

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,895
Paid Membership
Joined
Nov 23, 2007
Messages
27,895
Reaction score
23
Points
125
Usahawan sticker dari melaka dialu2kan...
dapat tak dapat projek ni belakang kira..
yg penting dpt bg design, sample then den pukau management kasi sampai dapat... :D:D:D
insyallah...

call no nih >>> 012-9301339
 

usahawansticker

Fun Poster
Messages
789
Joined
Apr 11, 2011
Messages
789
Reaction score
5
Points
15
Usahawan sticker dari melaka dialu2kan...
dapat tak dapat projek ni belakang kira..
yg penting dpt bg design, sample then den pukau management kasi sampai dapat... :D:D:D
insyallah...

call no nih >>> 012-9301339

dapat tuan.
sy akan bg feedback pada tuan. :)cgrock
 

GnoLa ®

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,895
Paid Membership
Joined
Nov 23, 2007
Messages
27,895
Reaction score
23
Points
125
bump 1 x.......

 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register