printing sticker

  1. are_bedin

    Wanted Printing Label Ubat

    Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera.. Aku sedang mencari supplier untuk buat label ubat.. Contoh macam gambar bawah.. Sesiapa ada kenalan/buat sendiri, boleh whatsapp no ni 019-9072875.. Sekali dapat memang akan order dengan 1 supplier ni je.. Siapa cepat dia dapat.. :D
  2. zorro30

    To Sell Sticker Bulat 50x50mm - RM0.23 perpcs - minima order 500 pcs (free design+pos)

    Salam semua warga CG , kami ada menyediakan servis printing sticker bulat (round sticker). Sesuai untuk:- -sticker kahwin -label sticker makanan/cookies -label sticker produk dan lain2. 1) Item: White Glossy Sticker, Label Sticker Kahwin,Label Sticker Makanan 2) Material/paper: mirrorkote...
  3. 3

    Wanted Car sticker

    Closed thread
  4. munirahh88

    Wanted Printing/pembuat sticker cermin kereta

    Salam...saya mencari pembuat sticker lekat dalam cermin kreta... Boleh pm x..design saiz mcm roadtax kereta... Nak buat dalam 50 keping
  5. M

    Wanted Tempah sticker untuk home bisnes

    Salam Sejahtera, Nak bukak tender pada cgrian yg boleh buat sticker utk home bisnes. without die cut or not. Harga termurah dan kualiti terbaik akan diambil kira. Thank contoh sticker... -Saiz lebih kurang 65mm x 35mm (oval) -kalis air -anggaran 100pcs
  6. astagold.UMOFX

    Wanted Sykt melayu yg ada buat stiker kat Johor

    tgh carik kompeni melayu yg buat stiker. yg ada mesin potong stiker tu. area jb/p.gudang/kulai/kota tinggi dekat sket :D
  7. shah9744

    Wanted Printing Sticker Motor

    Salam tuan/puan, Perancangan nak buat sticker motor dalam kuantiti maksimum 20 keping saiz macam name card..ada sesiapa boleh buat @ tahu kedai yang print area selangor.. sticker hanya tulisan hitam tiada warna lain dan tiada corak..tq
  8. E

    Wanted Servis Printing bunting, sticker, business card & flyers

    salam Nak tanya printing sape bole supply utk 1)flyers A5 size (1000 keping) warna depan belakang 2) Bunting Siap kaki 3 keping (Standard size) 3)Sticker (100keping) - design aku bagi 4)Business card 2 kotak boleh bagi quot yang ter murah [email protected]@Call 0193389946
  9. wisteria

    Wanted Printing sticker produk

    Ada x sapa2 sini leh wat sticker untuk produk dlm kuantiti banyak dan harga berpatutan?banner n bunting sekali. Pm. Asap
  10. A

    Wanted Printing Sticker

    Mencari pembuat stiker.. nak 1000 pcs.. saiz bulat duit syiling 50 sen meterial stiker biasa (nak tampal di buku) artwork sudah ada.. nak dalam masa kurang dari 1 minggu. area kuala lumpur selangor. pm saya segera.. terima kasih :)
  11. M

    Wanted Tempat buat sticker/flyers area Bangi/Kajang/Putrajaya

    Salam, Sape2 yg ade info kedai atau tuan punya kedai yang buat sticker/flyers yg harga best btau sy yer..tgh cari tmpat buat sticker ni..area putrajaya/kajang/bangi
  12. B

    Wanted Kat mana boleh dapatkan barang ni?

    Salam semua warga CG..saya sedang mencari supplier untuk barang ne..seperti dalam gambar dibawah ne: CAR HANGER Kalau ada sapa2 yg buat perkhidmatan mencetak design mcm kt bawah ne lagi bagus.. Sapa yang tahu tolong bgtaw tt..Plizz sgt2..TT dh jumpa satu supplier,tp dia just boleh print...
  13. GnoLa ®

    Wanted Quotation car sticker - with pocket??

    Salam sejahtera, Den sedang mencari pembuat sticker kete utk staf tompek kojo den.... Bilo tny Purchasing Dept dorang kato takdo... yg ada cuma sticker kete biasa je.... (samada maleh atau nk bg kwn dia je?):-?:-? Den terpakso source sendiri tapi maso tak mengijinkan, so den harap kwn2 CG...
  14. Al-Hafiz

    Wanted [URGENT] Pembuat sticker dicari

    Assalamualaikum saya mencari pembuat sticker yang boleh menerima order saya 300pcs (dan bakal bertambah)sticker saiz A4..saya perlukan sticker tu dalam kadar segera boleh quote harga di sini atau just PM saya harap CGians semua dapat bantu tq in advance:)cgrock
  15. hazwan17

    Wanted Servis buat sticker motor

    Salam.nak tanya siapa ada buat servis sticker motor design macam dekat bawah ni. kuantiti 300 pcs... saiz standard sederhana.. kalau ada boleh PM harga yang paling best... setakat ni paling murah dapat rm1.50 sekeping mane tau ada lagi murah
  16. eboss

    To Sell Sticker potong-tampal pada kereta

    Aku nak tempah sticker potong size 3 inci atau size yg sesuai untuk petek kat cermin depan dan belakang Gen2 ayatnya: WWW.DINDINGIKLAN.COM harga siap post...kalau ada yg buka kedai area kajang/bangi leh call aku terus 0133197008
  17. zolympus

    Wanted MENCARI pembuat sticker

    Salam. Aku nak cari pembuat sticker, untuk dilekat kat kereta. Base design spt di bawah. Lebar: 14.5cm Tinggi: 11cm Warna: 2 (Merah & Hitam) Kepada pembuat sticker, harap dapat PM dan beri quotation harga untuk 100 keping. Terima kasih! * Keutamaan kepada lokasi di Lembah Kelang
  18. D

    To Sell Cetak Pay Slip, Computer From, Bill Book dll..

    At blogprintz.com.my, we provide variety of printing packages to suit your needs. Our printing services include paper printing products and apparel printing. We now offer the best of all kinds of printing products to our customers everywhere in Malaysia. Printing Solutions: Brochure,Business...
Top
Log in Register