BTC USD 24,410.1 Gold USD 1,797.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Kat mana boleh dapatkan barang ni?

Borhan89

Fun Poster
Messages
691
Joined
Jan 29, 2012
Messages
691
Reaction score
4
Points
15
Salam semua warga CG..saya sedang mencari supplier untuk barang ne..seperti dalam gambar dibawah ne:


CAR HANGER​
img215829-Copy.jpg

Kalau ada sapa2 yg buat perkhidmatan mencetak design mcm kt bawah ne lagi bagus..​

carhangerrunningman1-Copy.jpg

Sapa yang tahu tolong bgtaw tt..Plizz sgt2..TT dh jumpa satu supplier,tp dia just boleh print satu warna sahaja..TT perlukan yg boleh buat print bwk warna..

Contoh print banyaK warna macam kt bawah ne:


car_sticker-Copy.jpg
 
Sponsored Post

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
gem
Messages
20,951
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
Awards
1
kedai sticker, xpun usha2 la kat uptown/downtown yg bukak kedai stiker..
 

speciosa

Fun Poster
Messages
682
Joined
Jul 5, 2008
Messages
682
Reaction score
3
Points
20
untuk apa benda ni..hehe soalan tak sarapan lg:))
 

hafiy

Fun Poster
Messages
515
Joined
Dec 13, 2010
Messages
515
Reaction score
0
Points
10
saya boleh buat TT, please PM saya atau mesej saya detail nya.
013-3437736
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register