Wanted MENCARI pembuat sticker

CG Sponsors




zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
Salam.

Aku nak cari pembuat sticker, untuk dilekat kat kereta. Base design spt di bawah.



Lebar: 14.5cm
Tinggi: 11cm
Warna: 2 (Merah & Hitam)

Kepada pembuat sticker, harap dapat PM dan beri quotation harga untuk 100 keping. Terima kasih!

* Keutamaan kepada lokasi di Lembah Kelang
 
Sponsored Post

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
ni stiker yg mcm mn?? yg ade gam tu ke atau yg stiker plastik yg lekat kt cermin yg xpakai gam tu??
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
sticker x perlu gam. sebab nak lekat ke cermin.

sekarang ni, aku dah dapat dua harga dari pihak berlainan. tapi harga ditawarkan jauh lebih mahal dari harga yang aku sendiri survey di luar (dan dekat dengan tempat aku).

jadi aku blm buat keputusan lagi dan kepada pihak2 yang nak submit, diharap dapat berbuat demikian sebelum tawaran ditutup dalam kurang dari seminggu lagi. kalau pihak yang dah submit tu nak revise harga, pun boleh berbuat demikian.

thanks.
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
berita phm..
cuma nk tau design dah siap ke atau nk suh design skali..
i ade member wat biz ni...nnt bole usha2 harga..
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
berita phm..
cuma nk tau design dah siap ke atau nk suh design skali..
i ade member wat biz ni...nnt bole usha2 harga..
uiks. mcm gerak khas je "berita phm" tu. keke.

psl design, kami design sendiri. tapi letak skali la jugak quotation with&without design charge takut2 designer kami ni tangan gapel pulak. huhu.
 

GnoLa ®

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
27,882
Reaction score
22
Points
125
uiks. mcm gerak khas je "berita phm" tu. keke.

psl design, kami design sendiri. tapi letak skali la jugak quotation with&without design charge takut2 designer kami ni tangan gapel pulak. huhu.
wah!!!

nk wat sticker kete CG ke bro??

 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
uiks. mcm gerak khas je "berita phm" tu. keke.

psl design, kami design sendiri. tapi letak skali la jugak quotation with&without design charge takut2 designer kami ni tangan gapel pulak. huhu.
ok bos..berita paham lg..hahaha:eek::eek:
kalo kwn dpt price tu nnt kwn bgtau..:)paid:)paid
 

MyBroadband

Active Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
1,350
Reaction score
38
Points
30
zolympus..bape harga kau dpat sekrang ne? kot2 aku bole kawtimkan lagi price..
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
wah!!!

nk wat sticker kete CG ke bro??

kekeke. CG dah buat sticker kereta sendiri dah. dah dijual pun. edisi baru ni lagi lawa dari edisi sblm ni. :D

ok bos..berita paham lg..hahaha:eek::eek:
kalo kwn dpt price tu nnt kwn bgtau..:)paid:)paid
spt dlm PM :">

zolympus..bape harga kau dpat sekrang ne? kot2 aku bole kawtimkan lagi price..
ok lah. to be honest, harga aku dapat - yang aku survey sendiri, yang memang cun punya, dia beri RM2.30 sekeping, utk 100 keping. tapi dia bukan org CG. bukan ahli forum mana2 pun. kalau boleh, aku nak kasi kat orang CG sendiri. biar duit kita berlegar di kalangan kita sendiri.

so - kalau harga mahal berganda2, kesian la kat aku. xkan nak amek semata2 sbb CG members. :((
 
Sponsored Post
Top
Log in Register