Menjalin kerjasama business didalam sebut harga ataupun tender

CG Sponsors




darkkiller

Super Active Member
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
Assalammualaikum
Saya pemilik
1)syarikat Sendirian Berhad ditubuhkan dari tahun 2009
2)Berstatus bumiputera
3)kod bidang IT (210101,210103,210104,210108,210109) dan kod lain (010103,221110,222001,222002,222005).Akan ditambah mengikut keperluan.
4)Bank Maybank di Gombak

Jika ada yang berminat untuk bekerjasama dengan saya,boleh hubungi saya secara terus di 0196684540 (sms jika saya tidak angkat,nanti saya call balik),private mesej saya atau add saya di Facebook.

Hal cara kerja dan sebagainya kita bincang nanti.
 
Sponsored Post

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,403
Reaction score
336
Points
136
jalinan mcm mane bro...aku kt jb...sole proprietor je..tubuh tahun 2010....ada mof je buat masa nie...

Status bumiputera
ada 16 tajuk bidang dlm MOF
Cimb Bank Permas jaya

FB Company
 

darkkiller

Super Active Member
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
jalinan mcm mane bro...aku kt jb...sole proprietor je..tubuh tahun 2010....ada mof je buat masa nie...

FB Company
Jika perlukan status sdn bhd ke untuk dapatkan sebarang projek,nanti hal keuntungan boleh bincang.Saya amalkan kejujuran dalam kerjasama.Tuan tiada fb lagi ke?hehe
 

rustam

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2010
Messages
10,794
Reaction score
55
Points
125
Bro cuba daftar kat sini www.sennego.com kemudian masuk sebutharga IKM/Giat MARA sbb student dorang byk guna brg pembelajaran
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,403
Reaction score
336
Points
136
Jika perlukan status sdn bhd ke untuk dapatkan sebarang projek,nanti hal keuntungan boleh bincang.Saya amalkan kejujuran dalam kerjasama.Tuan tiada fb lagi ke?hehe
hehe..bertuan2 plak ko dgn aku..hehe..mcm x prnh deal , x prnh jumpa je..haha...
 

budak_tpg

Active Member
Joined
May 13, 2008
Messages
1,993
Reaction score
45
Points
30
waa..sini sembang untung juta2 pnya projek...
den enterprise pn tak dftr lgi..hahahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register