Wanted Tempah T-shirt siap sulam

Recommended Brokers


shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
34
Points
30
Salam semua rakan2 CG

aku nk wat tawaran pada sapa2 bole bg quotation & supply T-shirt siap sulam depan & blkg

kuantiti : 70-80helai
color : 6-7color (depan), 1 color (blkng)
jenis kain : tlg suggest sbb aku x phm sgt psl kain ni..harap yg kualiti ok skit & cantik..patern baju tu kasi yg cun skit..xnak plain 1 color je..
bajet : bwh rm18 sehelai termasuk sulam
 
Sponsored Post

KilangCetak

Active+ Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
4,447
Reaction score
29
Points
35
Salam semua rakan2 CG

aku nk wat tawaran pada sapa2 bole bg quotation & supply T-shirt siap sulam depan & blkg

kuantiti : 70-80helai
color : 6-7color (depan), 1 color (blkng)
jenis kain : tlg suggest sbb aku x phm sgt psl kain ni..harap yg kualiti ok skit & cantik..patern baju tu kasi yg cun skit..xnak plain 1 color je..
bajet : bwh rm18 sehelai termasuk sulam
depan logo ke bro? belakang wording ke?

baju ni utk korporat ke? boleh guna lacoste

ke sport ckit? boleh guna microfiber

atau biasa cotton+polyester
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,664
Reaction score
63
Points
120
depan logo ke bro? belakang wording ke?

baju ni utk korporat ke? boleh guna lacoste

ke sport ckit? boleh guna microfiber

atau biasa cotton+polyester
soalan yg sama:)cgrock
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
34
Points
30
depan logo ke bro? belakang wording ke?

baju ni utk korporat ke? boleh guna lacoste

ke sport ckit? boleh guna microfiber

atau biasa cotton+polyester
ni bukan baju korporat tp t-shirt2 biasa..
lacoste tu yg kain kasar skit tu ye??yg biasa tshirt polo tu kn?
maaf kwn x phm skit jenis kain ni..

x kesah sgt kain pe..tp biarla kualiti & cun skit..tp bajet bwh rm18..
patern tshirt tu nak yg ade design skit..xmo plain 1 color je..color biru gelap/hitam pastu ade skit2 line [email protected]@putih kt lengan, kolar & bdn...

sulam depan logo (mcm2 color) kt belah kiri dada & belakang wording 1-2 color kt bwh tengkok..

kalo ade tlg bg quotation & gambo baju tu..nk quotation urgent ni..tp baju tu nk pakai hujung bln 3 ni..dont worry..kalo harga cantik..mmg aku tempah..:)paid:)paid:)cgrock:)
 
Last edited:

faridosman

Fun Poster
Joined
Oct 30, 2010
Messages
316
Reaction score
1
Points
15
Kalau t-shirt sulam ni kos tinggi skit, lain la kalau printing..
harga aku bagi Rm25 sehelai tu pun sebab guna mesin sulam sendiri, kalau tempah ngan org lain tak tau la.
cuba paste logo dan tulisan tu senang skit nak badget. Kalau baju camni bleh
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
34
Points
30
dah setel..
mod minta tlg close thread ni..
thanks..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register