printing baju

  1. php1

    To Sell Tempahan T-Shirt Frontliner Sempoi dan Viral

    JOM TUNJUKKAN SOKONGAN & PENGHARGAAN KITA KEPADA PARA FRONTLINERS YANG BERKORBAN MEMERANGI COVID-19. Kita lakarkan gambar wajah mereka di T-shirt yang sangat "awesome" ini. Mereka pasti BERBANGGA bila melihat kita pakai T-shirt Frontliners ini. AWAS! T-SHIRT INI SANGAT 'LIMITED EDITION'...
  2. M

    To Sell BAJU MERDEKA 2020 TERMURAH DI PASARAN

    Assalamualaikum. Mesti ada yg tanya ada tak ready stock untuk Merdeka Tee ni? YES, Mocca ada lagi 1 design untuk yang ready stock. Ada FREE GIRFS lagi tau.... Mocca kembali dengan Baju Merdeka 2020. Design yang lagi lawa, segak dengan HARGA TERMURAH DIPASARAN. Kualiti memang menjadi...
  3. R

    To Sell Tshirt printing murah rm10

    Printing tshirt basic murah rm10. Silk screen. PROMOSI JUN 2018 *order 20 helai ke atas dapat 2 helai free. *order 50 helai ke atas dapat 3 helai free. *Free design *Free blok Whatsapp 0168484574 Ken untuk details. Whatsapp sahaja. Fb:raventshirtsatu Insta:ravenclothing1
  4. A

    To Sell Servis Graphic Design Sekitar Melaka

    Salam sejahtera dan selamat pagi. Kami merupakan sebuah syarikat kecil beroperasi di Melaka yang menjalankan perniagaan berasaskan perkhidmatan multi-tasking pada harga yang berpatutan. antara perkhidmatan yang kami tawarkan adalah: - Advertising (Edar Flyers) - Graphic Designing - Web...
  5. toyole

    Wanted Pembekal mesin dan barangan printing baju

    As salam. Dlm cg ni ada x supplier mesin dan barang2 utk setup kedai printing/sulam baju, tshirt dan juga sticker. Kalau boleh dari A to Z.
  6. Jedi

    Wanted Mencari custom t-shirt maker - Cetak gambar pada t-shirt.

    Salaam. Sehelai jer. Untuk anak sedara 2 tahun. Berapa RM ya? T-shirt kita kena bawa sendiri ke? Gambar yang nak di cetak pada t-shirt letak dalam thumb drive. Kasi t-shirt dan thumb drive, siap? Kalau melalui pos lagi mudah. Saya pos baju dan emailkan gambar.
  7. Zawahir

    Wanted Nak Print Baju tema ONEPIECE

    Nk tnya spa2 tokey printing shirt. Bleh tak hasilkan baju mcm dibwh.
  8. B

    Wanted Mencari sesiapa yg buat printing baju

    Salam... jika ada sesiapa yang buat printing baju, boleh whatsapp sy ke 0132505488 baju color ROYAL BLUE seperti gambar dibawah.. bukan pudar.. artwork AI semua dh ready.. nk pakai HeatPress method lokasi sy lembah klang
  9. Rezekiillahi

    Wanted Perkhidmatan sulam dan cetak diperlukan.

    Saya memerlukannya dengan segera. Harga terendah akan dipilih.kuantiti yang ingin ditempah 300 helai. Sila. Hubungi 0122593236 whatapps sahaja.
  10. bassagent

    Wanted Servis printing t-shirt silkscreen saiz A3/fullbody

    salam..sya ada bt design tshirt utk satu bisnes local brand..akan produce tshirt dlm 2 bulan lgi... sebelum tu mencari servis printing jenis silkscreen saiz besar full body(dari bawah ke paras dada) atau A3... contoh mcm ni klik sini atau macam ni.. klik sini tak kisah hitam putih atau...
  11. E

    To Sell T-shirt Supply Printing & Embroidery Silkscreen,Cap,F1,Polo lacoste

    hi we are E-print enterprise. we are in the fashion industry doing printing , emboss , embroidery with quality t-shirt. we also sell round neck, Polo lacoste , t-shirt , F1 shirt , Uniform , Former & microfibre. please call us at 0172057797 or 0173372999. look for Mr ong for the best price...
  12. boblynn02

    Wanted Cetak/sulam baju korporat, t-shirt, track suit (40 orang)

    ... Sy ingin membuat tempahan. Track Suit, Baju Korporat, topi dan T-Shirt. 40 orang kesemuanya. Boleh saya dapatkan sebut harga bagi setiap item tu. Kalau ok saya nak tempah segera. Tq. ...
  13. saudagar.eksklusif

    To Sell Printing t-shirt dengan harga terendah dan berkualiti

    Print tshirt promotion Lower price.. 100% cotton.. Fast made.. Heat transfer.. Any design any colour.. Can make " glow in the dark".. Max size design A4.. # minimum quantity 1 pcs #
  14. ocean gurl80

    Wanted Tshirt Custom Made- Mencari Quotation Terendah

    Salam semua supplier tshirt kt CG ni, aku tgh mencari quotation terendah untuk buat tshirt custom made sebijik mcm dlm picture kt attachment ni.. quantity tk banyak,,dlm 10-15 atau 20 helai mcm tu je.. kain jenis cotton je.. location aku kt klang valley.. pm aku untuk best price. tq
  15. xaimisa

    Wanted Closed thread

    salam warga cg, sy ingin mencari kedai printer baju yang bole bagi harga yang baik.. SPEC : Unit : 500 pcs Type : Honeycomb Polo 200 gsm Front : 1 logo Embroidery ( size a7 ) Back : Font Silkscreen( 20 alphabet, 1 line ) Color : MIX polo shirt Bape lama masa ambil untuk siap. saya berada...
  16. neocortex

    Wanted Sesiapa bisnes printing baju sila masuk.

    Assalammualaikum dan salam sejahtera. Kawan ni nak print baju. Semua baju yang kawan ada dan yang akan datang. Jadinya untuk itu, kawan nak tempah silk screen blok siap sekuji. Ada sesiapa disini boleh tolong buatkan? Bleh PM harga dan lokasi untuk kos [email protected] Kawan nak buat url website...
  17. kedaibiasa

    To Sell Cetak T-Shirt

    Assalammualaikum, Jika ada tt yang berminat untuk menerima tempahan t-shirt dari saya. kuantiti hanya 20 helai sahaja. peruntukkan RM15.00 sehelai jika ada tt yang berminat boleh la pm saya. terima kasih. :)cgrock:)cgrock
  18. Z

    Wanted Printing baju murah

    Salam warga CG... Boleh saya tahu kat mana kedai printing baju yang murah pernah anda jumpe... klau boleh kasi nama kedai and lokasi k.... terima kasih
  19. kkerisemas

    Wanted Printing T-shirt utk company

    Ada x sesiapa yg leh cadangkan kedai buat baju TShirt utk company? Kalau ada di CG ni lagi senang... Lokasi di Seri Kembangan dan kawasan sekitarnya...
  20. K

    Wanted Print Tshirt

    Salam. nak tanya siapa2 yang buat bisnes print tshirt, nak tanya, kalau sy nak print tshirt, jenis kain jersi warna hitam. tp sy nak print sehelai je.. sbb nak gantikn tshirt yg hilang.. berapa caj?
Top
Log in Register