BTC USD 23,856.5 Gold USD 1,791.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

printing baju

  1. pakaji

    Wanted Nak print custom-made t-shirt

    Salam.. sape kat sini yg ada service print baju custom-made,? nak order 51 helai harga dalam RM23.00 ke bawah:) *Nak deal berterusan, lepas ni lg byk branch nk bukak
  2. rawanaz

    Wanted Servis Printing Baju

    salam.. siapa ada sedia servis printing baju.. pm saya.. yg penting harga boleh nego.. :D
  3. blink_182

    Wanted T-shirt heat press machine

    aku nk beli benda ni or harga bawah rm1400 kol aku k 0129588564
  4. blink_182

    Wanted T-shirt heat press machine

    aku nk beli benda ni or harga bawah rm1400 kol aku k 0129588564
  5. KilangCetak

    To Sell Kedai Printing Banner/Bunting & T-Shirt serta Servis Notebook

    aku buat job printing & servis laptop/pc kepada ahli CG yg berminat boleh calling2 aku, area lembah kelang ye... PRINTING BANNER/ BUNTING - RM 2.50/kaki* harga boleh nego PRINTING BAJU harga boleh nego tengok design dulu :)cgrock JIKA INGINKAN PERKHIDMATAN HUBUNGI, 017-2068519 MOHD KHAKIKI
  6. yat47

    To Sell Jom tempah baju/print/sulam!!!

    nak print baju? nak sulam baju? nak tempah baju? x tahu di mana?? atau tempatnya jauh? harga mahal? kain x berkualiti?? kualiti kerja yang membosankan?? dengan http://terusteguh.com ... pastinya memuaskan hati anda semaksima yang mungkin!! [terusteguh.com DAPATKAN PERKHIDMATAN...
  7. S

    Wanted Mencari supplier untuk sublimation printing

    salam saya ingin mencari suplier yang boleh buat printing sublimation untuk buat baju...
  8. pacificstorm

    Wanted Printing Service

    Assalamualaikum WCers, mungkin pelik tapi benar, aku memerlukan services printing baju ketike ini, jadi sesiape yang ade membuat service ini sila reply di thread ini atau pun direct PM aku (kekadang PM full tak dapat msg, so reply kat sini). Kalo boleh bagitau price untuk 2 - 3 colors. Kaedah...
  9. mohas_maju

    Wanted Pembekal cetak t-shirt

    askum/salam sejahtera saya nak cari pembekal cetak t-shirt dengan harga yang berpatutan. kuantiti dalam 40 helai. tapi nak tahu gak berapa min yang boleh tempah. design saya bagi kepada yang pm saya. tq
  10. L.O.V.E

    apa yang diperlukan tuk wat bisness t-shirt

    nak tanya ahh printer brand aper elok tuk bisness wat t-shirt :D selain printer aper lagi eh barang diperlukan?? kat ne leh beli ek :D
  11. budaktua

    Wanted Printing T-shirt

    Ade sape2 bley print t-shirt ( untuk Persatuan Penduduk )...berapa rege?....dan ade design tak? me kasih
Top
Log in Register