pembekal t-shirt

  1. L

    Wanted T-Shirt Kosong

    Mencari T-Shirt kosong berkolar. Warna Purple pelbagai size dalam 30 helai. Terima Kasih
  2. haniez

    Wanted T-shirt Harimau Malaya

    Salam CGRians, Den mencari tshirt yg lebih kurang mcm gambar ni...kat mane den bleh cari ekk? :D
  3. K

    Wanted Supplier Snapback cap dan t-shirt couple harga borong yang murah

    sesapa yg tahu or jd supplier untuk snapback cap?? sy budak baru ceburi dlm bisnes online.. so skarg nk cari supplier snapback n tshirt couple yg murah2 a.. student ag, modal pn xbesor sgt.. hehehe
  4. E

    To Sell T-shirt Supply Printing & Embroidery Silkscreen,Cap,F1,Polo lacoste

    hi we are E-print enterprise. we are in the fashion industry doing printing , emboss , embroidery with quality t-shirt. we also sell round neck, Polo lacoste , t-shirt , F1 shirt , Uniform , Former & microfibre. please call us at 0172057797 or 0173372999. look for Mr ong for the best price...
  5. saudagar.eksklusif

    To Sell T-shirt plain dengan harga serendah rm5.20/pcs

    T-SHIRT PLAIN FOR RETAIL AND WHOLESALE !! -100%COTTON -ALL COLOUR -HIGH QUALITY -SUITABLE FOR PRINTING -160GSM -BRAND FOURSQUARE -MIN 100PCS - RM5.20/PCS -SHIPPING INTERNATIONAL FOR MORE DETAIL AND INFORMATION PLEASE CONTACT US : COLL/SMS : 012-3783066 WHATSAPP : 019-4732846...
  6. ocean gurl80

    Wanted Tshirt Custom Made- Mencari Quotation Terendah

    Salam semua supplier tshirt kt CG ni, aku tgh mencari quotation terendah untuk buat tshirt custom made sebijik mcm dlm picture kt attachment ni.. quantity tk banyak,,dlm 10-15 atau 20 helai mcm tu je.. kain jenis cotton je.. location aku kt klang valley.. pm aku untuk best price. tq
  7. meloveyou

    Wanted Supplier tshirt kosong, baju korporat yang berkualiti ?

    Salam..saya bru berjinak2 dlm dunia printing tshirt...jd sy mohon jasa baik rakan2 CG yg arif, kt mana sy bleh dpt harga tshirt kosong yg bpatutan dan servis terbaik? Blh bg cadangan tak..jenama tshirt apa yg kualiti dia ok, bpatutan? .tq warga CG...
  8. kapasele

    Wanted T-shirt royal blue tiada kolar

    ada sesapa jual baju tshirt royal blue xde kolar...various size (L,XL,XXL),90gram++ kuantiti yg bnyk (100k++ pcs,jumlah akan berkurang berkadar dgn masa)...arap blh murah la ye :D (dgn harapan bulih dapat less then RM4) pm harga & kuantiti update: tshirt royal blue berkolar,(L,XL,XXL),20k...
  9. A

    To Sell Pemborong dan pembekal pakaian murah!

    Salam kengkawan saper berminat na jual baju t shirt,,,blous skirt..baju kanak kanak... Dan macam2 lagi..aku leh supply.. Murah murah beb...nak runcit leh borong leh... Price kengkawan jer...cepat cepat...modal kecik unung besar,,, apa tunggu lagi..!!!
  10. MugenMTX5

    Wanted Supplier T-shirt round neck

    Assalamualaikum, Nak tanya pada kawan kawan jika ada LOCAL Suplier (malaysia) nak mintak Suply baju Kosong Roundneck Permulaan Nak Order 300-400 helai Mungkin akan Order lebih lagi jika Service/harga terbaik.. - Boleh Direct Call 012-271 5988 Bro Hafiz *** Aku xleh nak suply sebab china MOQ...
  11. A

    Wanted Nak survey tshirt murah kat mana

    Kat mana nk cari t shirt yg murah tp cantik utk buat cetakan?
  12. danzaimar

    Wanted Syarikat Pencetak/Pembekal baju korporat

    Salam sejahtera!! Tawaran dibuka kepada Syarikat-syarikat yang beminat untuk menyediakan sekurang-kurangnya 57 helai kemeja T kolar/korporat kepada Badan KErajaan: Syarat: Syarikat berdaftar di Kementerian Kewangan (MOF) Kawasan Lembah Kelang, Selangor SAHAJA!! Berpengalaman dalam urusan...
  13. mohdfauzi5599

    Wanted T-Shirt Berkolar

    Salam, saya berminat mendapatkat quotation baju untuk tempahan. Item : Baju Tshirt Berkolar. Price : RM 20++ Kalo boleh area KL.
  14. juragan85

    Wanted Pemborong t-shirt nike,adidas dll

    salam..ada x pemborong t-shirt nike @ adidas yg kualitinya seperti di al-ikhsan??
  15. amazinggold88

    Wanted Nak tempah baju

    salam semua.den nak buat tempahan baju untuk family day.ada lebih kurang 45 helai.tshirt lelaki berkolar, tshirt perempuan tshirt muslimah.kalau boleh nak yang boleh adjust baju sebab family den sihat2 sumenye:)):)):)) kalau ada pm den ye
  16. shah_azli

    Wanted Tempah T-shirt siap sulam

    Salam semua rakan2 CG aku nk wat tawaran pada sapa2 bole bg quotation & supply T-shirt siap sulam depan & blkg kuantiti : 70-80helai color : 6-7color (depan), 1 color (blkng) jenis kain : tlg suggest sbb aku x phm sgt psl kain ni..harap yg kualiti ok skit & cantik..patern baju tu kasi yg cun...
  17. amazinggold88

    Wanted Tempah t-shirt

    salam semua.ada x rakan2 cg yng menerima tempahan tshrt?syarat2 tshrt adalah seperti berikut : 1. kuantiti dalam 45 helai trmasuk kanak2.round neck 2. tsht untuk wanita nak TSHRT LABUH 3. saiz untk tshrt lelaki dan perempuan dari yg kecik sehingga yang besau:)) kalau ada sape2 yng boleh buat...
  18. M

    Wanted Pembekal t-shirt

    sesiapa yang ada bekalkan t-shirt blh call saya di 012-2592724.. detail, *t-shirt round neck *colour: hitam *lokasi: Cheras *small Quantity URGENT!! tq
  19. brozul

    Wanted T-Shirt Adidas

    Salam semua... Aku Nak Tanya Harga T-Shirt Jenama Adidas Dalam 50 Helai... -Yang Berkolar Berapa??? -Yang Tak Berkolar Berapa??? -Kaler apa yg ada? Aku nak 1 kaler jer. Kalau Harga Murah, Aku Nak. PM je aku... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  20. Zepp

    Wanted Pembekal tshirt putih/hitam Rians Sport

    Salam, saya mencari pembekal yang ada tshirt Rians Sport.Urgent, nak beli dlm 50-100 pcs.Boleh kasi best price anda kepada saya. Looking for a good long term business supplier. TQ
Top
Log in Register