Teknik stochastic oscillator

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13925
USD / JPY
107.275
GBP / USD
1.25523
USD / CHF
0.94040
USD / CAD
1.36141
EUR / JPY
122.213
AUD / USD
0.6973

CG Sponsors




m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
Ni ada cara yang mudah untuk explain apa yang tt kata. Ada dalam henpon aku selama ni rupanya... :eek:
haa share la apa lagi :D
ramai yang akan dapat manfaat :D
 
Sponsored Post

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
Ada dah tu. Dalam attachment.
oh tak pasan.. macam kenal je teknik ni :D penah guna dulu ni.. thread pun ada kat cg :D
 

||||||

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,564
Reaction score
241
Points
123
aku ingat stoch ni guna untuk tengok level OB/OS dan divergence je..rupanya persilangan dikawasan tertentu berulang2 pun ade something yer..nice bro :)cgrock
Haaaa.. dah kenal cara nak nampak OB/OS dan divergence kira bagus la masta.

Dah boleh buat duit tu
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,989
Reaction score
251
Points
51
ada rahsia dlm indi stoch boleh tentu trand tanpa was2,siapa2 boleh share?
 

Spellweaver

Junior Member
Joined
Oct 31, 2019
Messages
60
Reaction score
2
Points
11
Stochastic is an indicator, which can be called a classic solution for traders who trade on a variety of strategies. It can be used even with the basic settings and it will also help to determine the price trend of almost any asset. I have not tried how it works with indices, but it correlates very well with currencies and metals. Stochastic can be recommended to those who are just starting their way on Forex or in another direction of trading, because it is very easy to process and can be easily used for short positions and long-term, depending on the market situation.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register