Teknik highway

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12155
USD / JPY
108.992
GBP / USD
1.2539
USD / CHF
0.96122
USD / CAD
1.35120
EUR / JPY
122.241
AUD / USD
0.69001

CG Sponsors




albagold99

Active Member
Joined
Aug 9, 2008
Messages
2,461
Reaction score
17
Points
25
idea ni bgus bro, rsa mcm jmpp style ea ni dri bro astagold klu tk silapla..profit more than lost bru close ek...nk kna cri blik ea gini...
 
Sponsored Post

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
size lot tu sesuaikan dgn modal . saya jenis klu modal 100 ribu usd pun saya trade 10 cent atau 1 usd . yg pasti tiap hari ada profit dan tenang fikiran .
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
teknik ni dah ramai yg gunakan di Carigold ni , saya cuma refresh je balik . pepandailah atur . setiap orang ada cara tersendiri trade .

klu dlm forex , indi dan news boleh manipulasi kita . so cara yg terakhir adalah kita harus pandai tackle mereka dgn cara yg kita selesa .
 

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,589
Reaction score
37
Points
80
teknik ni mmang x pening. cme dia sntiasa ada float, pastu kne tau bila masa sesuai psang balik po
 

bujut_EF

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2008
Messages
506
Reaction score
4
Points
15
apa step pertamanya tt?? pasang pukat 10 pips dari nilai semasa ke tt??
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
takpe takpe , saya gi buat profit dulu ye . nanti sembang lain kat sini .
 

mynor5535101

Active+ Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
4,452
Reaction score
181
Points
33
Tenik ini kena Pakai TS.... walaupun 1 pips...Kalau tidak teruh TS kalau dia U turn 100% Floating makin tinngi...
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
Tenik ini kena Pakai TS.... walaupun 1 pips...Kalau tidak teruh TS kalau dia U turn 100% Floating makin tinngi...
betul . klu dia uturn 100% mmg berpeluh gak . elok ada EA . set berape usd profit , dia close semua sekali serentak .
 

deaftonejoe

Active Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
2,362
Reaction score
38
Points
30
betul . klu dia uturn 100% mmg berpeluh gak . elok ada EA . set berape usd profit , dia close semua sekali serentak .
ye betul.. lg bagus kalu ade yg jenis % gain.. cth equity gain je close semua post.. brle selamat dan tenanggg,,..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register