BTC USD 76,493.1 Gold USD 4,346.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[Semua update di sini] - Keputusan terkini PRN Sarawak 2011

Kuching,Miri,Sibu & bandar-bandar di Sarawak mmg kerusi panas actually.Semua tu kerusi SUPP(Komponen BN),adalah tidak mustahil bnyk kerusi BN akan hilang di situ.Esok kita tengok mcm mana outcome die k,adakah tsunami or just angin sepoi-sepoi bahasa je.Gud luck untuk yg mengundi esok utk warga Sarawak....:):)
 
kita tengok la keputusan esok... harap2 menang la
 
apsal plak ade banner BN tu....aku kureng jelas skit kat tulisan tu...
nie ceramah bn ker p.r?
 
aku yakin 120%(pinjam kata2 zul nordin pasai isu bidio blue hehehe) d dalam hati najeeb menyesal xsudah buat election time mcm ni.....dan aku yakin najeeb mendpt information yg salah dr think thank beliau dan juga sb2 yg mana kononya rakyat menyokong mrk......hahahaha yg pasti kersui benD d sarawk byk akan jatuh ke tgn PR............fikir2kanlah yo najeeb..tu lew bglag bini hang rosmah boleot segala harta negara kan org umNo sendiri dah sabotaj padan mukewwwwwwwwwwww
 
apsal plak ade banner BN tu....aku kureng jelas skit kat tulisan tu...
nie ceramah bn ker p.r?

BN nak tumpang amik gambar skali la...

bleh la masukkan dlm utusan meloya
 
BN nak tumpang amik gambar skali la...

bleh la masukkan dlm utusan meloya

Semestinyaaa....hahaha..diorang memang cari pasal..baru je lagi pasang banner tu..semalam tak silap aku..
 
mmg ganas betul kali ni punye sambutan..
 
gempak tol ... mmg ramai giler
 
di kawasan2 bandar memang ada harapan besar untuk PR menang..tapi di kawasan2 pedalaman jugak dah mula rasa tempias2nya..
tuai2 rumah diugut kalau BN kalah di tempat mereka,macam2 BN akan sekat lepas ni dan akan lebih susah..
tapi ada tuai rumah yang berani,memang dia halau terus agen2 dan jugak pemimpin2 dan calon2 BN ni dari kawasan diorang..
Maklumlah,tanah adat masing2 banyak dah hilang...dirampas begitu saja..
 
Back
Top
Log in Register