scam pegawai bank

Recommended Brokers


irriffal94

Freshie
Joined
Jan 10, 2018
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
assalamualaikum semua
baru2 ni saya ada buat loan dengan seorang pegawai bank . saya dah habis hampir 100k untuk segala macam fees yang diminta . sekarang dia senyap je . maklumat yang saya ada hanya lah no telefon. ada ke cara untuk tahu siapa pemilik no telefon tersebut . minta tolong banyak2 sape2 yg boleh bantu . ini mungkim scam 😭
 
Sponsored Post

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,389
Reaction score
230
Points
133
ada ke pegwai bank macam tu...kena pergi bank dia dan bagi tau boss dia
 

asx23

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,147
Reaction score
449
Points
41
assalamualaikum semua
baru2 ni saya ada buat loan dengan seorang pegawai bank . saya dah habis hampir 100k untuk segala macam fees yang diminta . sekarang dia senyap je . maklumat yang saya ada hanya lah no telefon. ada ke cara untuk tahu siapa pemilik no telefon tersebut . minta tolong banyak2 sape2 yg boleh bantu . ini mungkim scam 😭
ko buat loan kat bank ker atau melalui panggilan jer?
 

siamanggagapp

Active+ Member
Joined
Jul 20, 2013
Messages
3,234
Reaction score
107
Points
33
maklumat yg ada hanya no telefon. Mcm pelik ja ni. Ada ka loan mntk fees smpai beratus ribu dulu tp loan tk dpt2 lg. Klau cagaran tanah ke logik la jgk.

Rasanya mcm online scammer ja ni.
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,606
Reaction score
815
Points
71
assalamualaikum semua
baru2 ni saya ada buat loan dengan seorang pegawai bank . saya dah habis hampir 100k untuk segala macam fees yang diminta . sekarang dia senyap je . maklumat yang saya ada hanya lah no telefon. ada ke cara untuk tahu siapa pemilik no telefon tersebut . minta tolong banyak2 sape2 yg boleh bantu . ini mungkim scam 😭
Amboi..bayar fee sampai 100K..mau juta2 loan ni..~X(~X(

Orang Penang ke Pegawai Bank tu? India?
 

Ardt

Fun Poster
Joined
Nov 21, 2012
Messages
707
Reaction score
9
Points
15
Repot polis bro
100k tu.
Jangan senyap je. Ramai pulak lagi yg kena
 

irriffal94

Freshie
Joined
Jan 10, 2018
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
ada ke pegwai bank macam tu...kena pergi bank dia dan bagi tau boss dia
saya dah call bank hq dan tidak ada nama pegawai tersebut . selama ni saya berurusan dan jumpa dengan agent pegawai tersebut .. agent tersebut pun pelik kenapa loan tak release2 lagi . so kami amik keputusan nak siasat .. dan hanya no telefon yg kami ada ..
 

irriffal94

Freshie
Joined
Jan 10, 2018
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
saya dah call bank hq dan tidak ada nama pegawai tersebut . selama ni saya berurusan dan jumpa dengan agent pegawai tersebut .. agent tersebut pun pelik kenapa loan tak release2 lagi . so kami amik keputusan nak siasat .. dan hanya no telefon yg kami ada ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register