Sape pernah dengar skybox Asia?

CG Sponsors




asuadi

Active Member
Joined
Jan 7, 2013
Messages
1,975
Reaction score
217
Points
38
harga kalau lebih 200 jangan cerita sebab harga skybox F3 dalam RM200 kebawah. lepastu harga murah ni make sure ori dari yojia sebab ade clone. kalau clone kat shenzhen jual tepi jalan je. ori yojia ada show room.
kenapa company tu nama penuh shenzen yojia.. bro ckap shenzen clone and yojia ori.. tapi nama tu bergabung dalam satu company:-?
 
Sponsored Post

wanimran

Active Member
Joined
Feb 19, 2009
Messages
1,531
Reaction score
88
Points
30
-----------------------------
 
Last edited:

sanz

Super Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
5,911
Reaction score
481
Points
81
kenapa company tu nama penuh shenzen yojia.. bro ckap shenzen clone and yojia ori.. tapi nama tu bergabung dalam satu company:-?
bro, shenzhen tu nama tempat. yojia tu nama company. bro pernah pergi negara china tak? kalau pergi ke sana. semua peralatan elektronik ada dijual di sana. segala macam peralatan. bro nak cari apa pun boleh. ada jual di tepi jalan, dalam trli, dalam but kereta, dalam showroom. disini kita boleh melihat kepelbagaian jenis2 barang elektronik yang dijual. jadi, kalau dah banyak macamtu mesti ada clone. kita boleh lihat perbezaan harga antara kedai. perbezaan ketara boleh dilihat dengan harga skybox atau mana2 dekoder ni antara yang ditepi jalan dan dalam showroom.

harap faham lah.
 

asuadi

Active Member
Joined
Jan 7, 2013
Messages
1,975
Reaction score
217
Points
38
bro, shenzhen tu nama tempat. yojia tu nama company. bro pernah pergi negara china tak? kalau pergi ke sana. semua peralatan elektronik ada dijual di sana. segala macam peralatan. bro nak cari apa pun boleh. ada jual di tepi jalan, dalam trli, dalam but kereta, dalam showroom. disini kita boleh melihat kepelbagaian jenis2 barang elektronik yang dijual. jadi, kalau dah banyak macamtu mesti ada clone. kita boleh lihat perbezaan harga antara kedai. perbezaan ketara boleh dilihat dengan harga skybox atau mana2 dekoder ni antara yang ditepi jalan dan dalam showroom.

harap faham lah.
ok2 silap pembacaan.hehehe
 

Dreamboxjb

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2011
Messages
11,712
Reaction score
51
Points
135
tt...
hehehe...

hashim adalah plamsat....
dari penang...
dewa tipu no#1. ...
search lah dln cg pun ada hashim plamsat. jika nak bunuh diri... silalah....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register