Sape pernah dengar skybox Asia?

CG Sponsors




asuadi

Active Member
Joined
Jan 7, 2013
Messages
1,975
Reaction score
217
Points
38
Salam.. saya ada dapat panggilan dari org bergelar skyboxasia
untuk tawaran harga skybox cukup murah untuk dealer.. tokey skybox
yang budiman boleh bagi pengesahan tawaran ni bukan scammer??? pusat mereka di melaka..
 
Sponsored Post

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
78
Salam.. saya ada dapat panggilan dari org bergelar skyboxasia
untuk tawaran harga skybox cukup murah untuk dealer.. tokey skybox
yang budiman boleh bagi pengesahan tawaran ni bukan scammer??? pusat mereka di melaka..
apa tawaran dia?
 

gv_orex

Fun Poster
Joined
Sep 19, 2012
Messages
320
Reaction score
7
Points
15
Jangan Terpedaya....kalau betul...kenapa tak jumpa ja customer?
 

asuadi

Active Member
Joined
Jan 7, 2013
Messages
1,975
Reaction score
217
Points
38
Jangan Terpedaya....kalau betul...kenapa tak jumpa ja customer?
ni perbualan di YM..

Sky Box: hello
135Lc Asuadi: yes
Sky Box: ape khabar>?
135Lc Asuadi: baik saja..
Sky Box: baru balik dr masjib...
135Lc Asuadi: u yg jual skybox ke?
Sky Box: company kita jual
Sky Box: skybox
Sky Box: skyboxasia
135Lc Asuadi: i mmg nak beli tapi masih was2 coz dah pernah 2x kena tipu
Sky Box: kita memang supplier
Sky Box: mungkin tak kenal kami lagi kot
Sky Box: sudah 2 tahun...
Sky Box: yg facebook
Sky Box: skybox malaysia
Sky Box: tu kita supply
Sky Box: u boleh check dgn dia
Sky Box: yg guna nama kita skyboxasia tu
Sky Box: setiap hari ambil CLINE dgn kita
135Lc Asuadi: u ada cline trial?
Sky Box: PARABOLA SABAH , kenal?
Sky Box: jamil
Sky Box: dealer kita.. tiap minggu satu carton skybox
Sky Box: PARABOLA BITULU kenal?
135Lc Asuadi: ada customer dari carigold tak?
Sky Box: pee
Sky Box: kita tak main carigold
Sky Box: tak masuk mane mane iklan
Sky Box: cuz supply kat dealer
135Lc Asuadi: bukan,.. maksud i carigold ramai yang jual skybox.. u ada suply tak
Sky Box: yg tu tak pasti....
Sky Box: sebab kita supply kat dealers saja
Sky Box: dia ada masuk kah tak masuk.. bukan urusan kita nak pergi check
135Lc Asuadi: kalau COD dimana?
Sky Box: COD tak buat
Sky Box: kita ikut company style
Sky Box: lepas payment courier
Sky Box: u nak testline
Sky Box: boleh bagi u...test
Sky Box: nanti lewat sikit...
Sky Box: waktu sekarang kita sibut nak siapkan barang untuk hantar ke courier
135Lc Asuadi: ok.. sy cnfrm dengan hashim dulu
Sky Box: cfirm ape yeah?
135Lc Asuadi: sebab u cakap hashim ada ambik dengan u
Sky Box: haha
Sky Box: sudah bertahun dia ambil dng company kita skyboxasia
 

hasnolfaizal

Active Member
Joined
Mar 26, 2012
Messages
1,906
Reaction score
2
Points
25
TT kalau nak beli dengan amaun yang banyak, lebih elok COD.. Bahaya woo.. Ramai dah terkena.. Jangan ulangi kesilapan yang sama..
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
78
tapi jgn risau,sy xjual kat CG.. sy biasa jual kat facebook je.. cuma nak pengesahan sahaja.
better cod lah tt. jgn sbb nak jimat seratus, kena scam rm1690.
tak berbaloi tt.gudluck
 

sahran4441

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
2,542
Reaction score
4
Points
25
COD the best way ....bahaya ....post2 ne kuantiti byk
 

kakicilok

Fun Poster
Joined
Jun 21, 2011
Messages
223
Reaction score
0
Points
10
nak menipu ni senang je bro...hati2...tiket pun orang tipu,ni kan plak box.dah la tipu,sombong lak tu....mmg aku pantau seller ni.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register