To Sell Rokok Murah

CG Sponsors




akunobita

Super Active Member
Joined
Nov 28, 2009
Messages
6,825
Reaction score
108
Points
73
L.A Lights TT ada jual tak? Kotak merah punya.
 
Sponsored Post

klsa56

Freshie
Joined
May 30, 2011
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
Aku x kisah isap rokok ni sbb rege 3x murah banding dgn rokok biasa. Lps rokok naik harga, aku rase sakit setiap kali beli Marlboro.
 

Beyy

Freshie
Joined
Feb 18, 2020
Messages
1
Reaction score
1
Points
8
Rokok makin hari makin mahal ???

Jom test rokok murah...:D:D:D

Salam semua buat warga2 CG sekalian...Tumpang lalu utk membuka kedai kat CG ni...

Ada pa2 salah harap saling tegur menegur :):):)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gudang Garam (1 Bungkus 16 Batang)

RM 50
Sekarton 160 Batang


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SAMPOERNA (1 Bungkus 16 Batang)

RM 70
Sekarton 160 Batang


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

COD : MIRI,SARAWAK

Test market 2 jenis rokok ni dulu...

Kalau takda aral melintang,sya cuba bwa masuk jenis lain...

Sila kemukakan rokok yang anda cari,dan harganya di tempat anda...
Sya cuba bgi best price...

Minima pembelian 2 karton (campur2 pun boleh) utk mengelakkan dihidu dri pihak pos...
Harga adalah termasuk kos pos...
Cth : Beli Gudang Garam + Sampoerna = RM 120 je...
Boss stock Ada lagi tak?
 

eeiihh

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
2,540
Reaction score
19
Points
40
kt miri ada rokok yg kotak dia segi 4 tepat tu ... made in greece ada 20 btg... kawan aku mmg cari tu kalau turun opsor.
sekotak rm4 masa tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register