BTC USD 60,266.4 Gold USD 2,330.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,036
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,036
Reaction score
362
Points
46

GUDANG LAMPIN MURAH MALAYSIA

BELI LAMPIN BAYI & DEWASA YANG BERKUALITI PADA HARGA MAMPU MILIK DENGAN GLM​


1625844183231.png

Pemilihan antara lampin pakai buang vs lampin kain mungkin menjadi salah satu keputusan yang sangat sukar bagi sesetengah ibu bapa.

Bagi mereka yang berkemampuan dari segi kewangan, membelanjakan sejumlah wang untuk lampin pakai buang anak setiap bulan tentunya tidak menjadi masalah. Betul ke? Malah tidak timbul langsung isu berkenaan lampin pakai buang vs lampin kain.

Namun bagi sesetengah keluarga yang berpendapatan sederhana mahupun rendah, lampin kain tetap menjadi pilihan utama kerana ia mampu menjimatkan sejumlah wang perbelanjaan anak setiap bulan.

Gudang Lampin Malaysia (GLM) – PENERAJU LAMPIN BERKUALITI BUMIPUTRA PERTAMA DI MALAYSIA​

1625844270820.png

1625844339477.png


Gudang Lampin Malaysia (GLM) adalah dimiliki sepenuhnya oleh SEQA Enterprise dengan kerjasama Roselle Resourses dan berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang jualan barangan keperluan bayi dan dewasa di Malaysia.

Kami merupakan pembekal juga peruncit lampin/ diapers yang berkualiti pada harga yang sangat berpatutan berbanding pasaran luar.

Kami membekalkan lampin Bayi & Dewasa dari gred premium imported yang mana kami import secara terus dari German dan USA.

Sehingga 2021, kami telah mempunyai 12 cawangan/outlet tersedia menjual produk GLM di Semenajung Malaysia dan hampir 100 ejen jualan di Seluruh Malaysia bagi sistem jualan atas talian dan jualan secara terus hingga ke rumah anda!

Dengan adanya GLM, kami berharap VISI dan MISI kami untuk berikan yang terbaik pada masyarakat setempat tercapai.

GLM amat prihatin dengan harga lampin/diapers yang sangat tinggi dan semakin meningkat di pasaran luar. Lampin/ diapers merupakan barangan KEPERLUAN yang penting kepada isi keluarga yang mempunyai anak kecil juga orang kurang upaya untuk memudahkan penjagaan mereka.

GLM juga ditubuhkan dengan satu niat, iaitu ingin membantu lebih ramai usahawan di luar sana khususnya usahawan dalam bidang lampin supaya dapat menjana pendapatan dengan lebih mudah melaui platform sediada kami yang mana mampu berikan peluang jana pendapatan kepada smua pihak bermula dari golongan B40, SURI RUMAH, IBU TUNGGAL, ORANG KURANG UPAYA sehingga Golongan BANGSAWAN.

Oleh kerana niat ingin membantu melahirkan lebih ramai usahawan lampin, kami di GLM TIDAK LAGI MENETAPKAN MOQ yang sangat yang TINGGI untuk para usahawan memulakan perniagaan.

Ayuh bersama kami untuk terus melonjak kedepan!

1625844469777.png

Berminat untuk tahu lebih lanjut tentang GUDANG LAMPIN MURAH MALAYSIA INI, boleh download ebook percuma diatas ya!
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

*HARGA LAMPIN BUKAN SATU MASALAH..!!*

Tak kira siang atau malam... lampin bayi & Dewasa terus dari kilang bersedia 24jam kerumah anda...
Kenapa pilih kami??
✅LEBIH JIMAT
✅LEBIH CEPAT
✅LEBIH BERKUALITI

Berpengalaman 7 tahun membekalkan Lampin Bayi & Dewasa di dalam & luar negara!

gudang-lampin-murah-pakai-buang-bayi-dewasa-img16.png


BAGI MEREKA YANG BERMINAT UNTUK DAPATKAN SEGERA, SILA IMBAS QRCODE DIBAWAH INI YA :

gudang-lampin-malaysia-beli-lampin-bayi-dewasa-murah-daftar-dan-tempah-sekarang.png
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Back
Top
Log in Register