To Sell Rokok Murah

CG Sponsors




Sponsored Post

kawe

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2008
Messages
371
Reaction score
0
Points
20
kalo mende khilaf takyah nak lebih sangat bro, tak pasal2 berbalah nanti. khilaf tu keistimewaan
Khilaf mendenya bro. Semua fatwa jumhur ulama mengatakan haram. Lainla kalau fatwa tahun 60 an.

Tapi yela..haram ke tak, ada aku kesah

Sori bro. Nabi kata berkatalah yang benar walaupun ianya pahit

Peace Yoo..:)cgrock
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,690
Reaction score
944
Points
161
rajin korek thread lama tul...klu skrg buat iklan2 gini sah kena tangkap
 

hotroll

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 4, 2013
Messages
79
Reaction score
2
Points
11
Aku pnah isap rokok John ni. Rase nyer lebih kurang same dgn Marlboro je….tapi harge jauh beze. 1pek Marlboro leh beli 3 pek John! Kawan ku suruh aku jgn beli rokok ni sbb kalo beli rokok ni bermakna kita sokong kegiatan teroris. Betul ke tu? Boleh kongsi pendpt sini.....
 

kimhoo120

Freshie
Joined
Jul 27, 2012
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
Kblkangn nie aku slalu nampak…pendatang asing kat area umah aku jual2 rokok seludup nie… org ragut punya banyak..ehh mmg banyak lah kes jenayah… skang nie…. Harap2 lah kes sblom nie tak da kaitan dgn dorg… n hope polis tengok dorg lah
 

joanna85

Freshie
Joined
Mar 13, 2013
Messages
42
Reaction score
1
Points
11
Betul ke tu? Aku rase tak benar la. Kalo nak sponsor kegiatan teroris brape byk rokok dioang nak jual?
 

jolenechan46

Freshie
Joined
Mar 18, 2012
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
klu dh beli rkk x sah nie mmg la hrm..
korg mn tau dt 2 mlabur ke mn..
bg p'rkk, mmg la m'rkk nie x elok tp d'jdkn habit jgk..
lg2 yg isap rkk putih..

AMARAN!!

bg yg beli rkk putih..
bila kena tgkp m'miliki rkk nie, bhl kena denda smpi RM100k @ jail..
Baik korg pk 2x sblm t'libat.. :-?
 

Hairan

Active Member
Joined
Oct 7, 2011
Messages
2,449
Reaction score
11
Points
25
Lupa nak bagitau

Kalau nak rokok kretek nusantara , kawan aku ada jual
RM45 1 karton
Satu karton ada 12 kotak
Satu kotak ada 12 batang rokok
Mahal la. 1 karton bukan 10 kotak je ke?
Aku kat sini beli 1 kotak baru 3.30. Kalau sekarton (10 Kotak) boleh dapat dalam 30 ke bawah. Tgk tempat mana beli la. :D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register