BTC USD 56,908.7 Gold USD 1,777.26
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Rak Display Untuk Kedai HP

shahsya

Super Active Member
Joined
May 18, 2013
Messages
5,664
Reaction score
7
Points
65
Salam,

Memandangkan sy akan buka kedai dalam awal bulan 12 ni, saya tengah mencari 1 rak display untuk kedai saya. Kalau ada yang nak jual @ kenal sesiapa nak jual minta hubungi saya atau beri contact number ye.. Kawasan sekitar Klang @ Shah Alam ..

Dah try cari kedai barang 2nd hand sekitar sini tapi x jumpa. Kalau ada pun dah SOLD OUT :(:)((

Rak tu mcm ni :

Etalase.P+150.jpg


rak1.jpg
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,524
Reaction score
21,172
Points
1,671
kt mudah dh tengok? mesti ada punya
 

strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,715
Points
191
Tu dia..kena bagi diskaun kat bro baru nak belajar mcm ni..terbaik..:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register