kedai perabot

  1. khairulnawawi

    To Sell Locker/almari besi asrama terpakai

    Locker single sekenhand. Good condition. Material besi. Spek universiti. 15inch W x 18inch D x 72inch H (6kaki) Harga RM180 Lokasi : Bukit Raja, Klang ( kawasan industri belakang Hospital Columbia) Harga bagi Order banyak dan penghantaran boleh dirunding En khairul Bintang Maju Trades
  2. dloanman

    Panduan Lengkap Cara Membina Workshop Kecil Untuk Bertukang Kayu

    ‘The Ultimate Small Shop Guide’ Reveals the Secret To Setting Up A Perfect Work Shop, In A Small Space Without a Nightmare Budget! Woodworkers struggling with limited funds and small spaces can cheer up. ‘The Ultimate Small Shop Guide: How to set up a complete small workshop on a budget’ is now...
  3. D

    Wanted GHOST CHAIR (kerusi hantu)

    Mana kedai yg jual kerusi ghost chair. Fungsi utama kerusi ini diguna, untk bagi space satu rumah nampak luas terutama kawasan meja makan. Selain tu, rungsi kerusi ni bagi nampak menarik, sbb ia katogori kerusi dekor. Aku nak masuk gambar dlm ni, tak pandai, tapi kalau.tuan2 taip dlm google...
  4. alang_nizms

    To Sell Meja opis dgn kadar segera

    nk jual meja opis...5 kaki size.. gambar lebih kurang cam kat bawah.. yg besar n yg kecik.. total 28 bijik, sbb jual opis ganti meja baru.. harga RM60 sebijik...lelong.. meja besar + meja kecik sama harga call 0123125683 gambir contoh..
  5. shahsya

    Wanted Rak Display Untuk Kedai HP

    Salam, Memandangkan sy akan buka kedai dalam awal bulan 12 ni, saya tengah mencari 1 rak display untuk kedai saya. Kalau ada yang nak jual @ kenal sesiapa nak jual minta hubungi saya atau beri contact number ye.. Kawasan sekitar Klang @ Shah Alam .. Dah try cari kedai barang 2nd hand sekitar...
  6. mohdshukortalib

    Wanted Table-top super gedabak

    Kat mana nak cari Table-top super gedabak ni? TQkn00nd5UQ
  7. WDots

    Wanted Mencari Kedai Kraf @ Kayu utk Memontong Papan

    Assalam.. Maaf akhirnya terpaksa tanya rakan2 disni.. Sya mencari tempat atau Kedai yg boleh potong papan kayu dengan dimensi yang saya sudah tanda @ sediakan... Iaitu Kedai tu ambil upah utk potong papan kayu mengikut apa yg saya nak dengan Jitu dan tepat... Finishing yang cantik.. Kemas...
  8. A

    To Sell Jualan pindah rumah - barangan rumah

    slm semua..kwn nk pindah umah mls nk bawak brg2 dan nk tolak kt sapa yg berminat:- 1)meja makan 6 kerusi-RM350 2)peti ais 2pintu jenama LG vitamin-RM400 3)cabinet tv 4 kaki panjang-RM150 4)2 cermin dinding 1 square 1 panjang-RM250 5)hood dapur stainlesssteel-RM180 6)3 meja pejabat..buat anak...
  9. zul-KR9

    Wanted Notebook table stand

    Salam cgrianz...aku nak mintak tolong kpd sasaper member cg kt sini yg tahu sal info kat mana nak beli meja ni...ekcelli aku dah lama cari meja alah ni khusus utk aku wat keje2 aku bila aku on the bed atau kat kerusi...tp masalahnya dah banyak kedai yg aku tanya sal meja ni tp diorg ckp takder...
  10. AzMiLLioNaiRe

    Wanted Lokasi perabot terpakai dari hotel

    salam ada rakan2 CG tau x kat mana nak dapat perabot terpakai dari hotel? lokasi? kalau bole kawasan KL,ampang dn sekitarnya :-?:):)
  11. penawar1503

    Wanted Kanopi pyramid - mcm kenduri kawen tu

    Salam warga cg.. ade sape2 yg jual Kanopi pyramid ( bukan arabian) 20' x 20' ? Saya nak beli 1 Unit Kanopi pyramid 20' x 20'& 1 Unit meja Stainless Still 2meter x 1 meter.( biase org leh buat custom made) Jika ada sesape yg menjual barang yg sy nak, leh reply kt thread nie atau PM sy pn...
  12. BeritaGempak

    Wanted Nak Beli Perabot Murah

    Kat mana nak cari perabot yg murah2 ea? Haha den kalau kedah tau la nak cari.. KL area BTHO ni susah, mula-mula nak cari katil single.. sakit badan2 tido atas simen nih..
  13. zammmm

    Wanted Mana nak beli sofa udara

    salam,dah try search,tp xjumpa...kalau ade sape2 tahu kat mana nak beli bende ni share la h ye...tq
  14. myfxadvior

    Wanted Mencari Lokasi Kedai Perabot Terpakai di KL

    Salam CGrian sekalian, minta tolong berkongsi maklumat pasal tempat2 atau kedai used furniture/ perabot terpakai di lembah kelang. sapa2 ada experience pasal kedai dan area yg patut survey dan menarik sila kongsi la yea. Mohon bantuan dan jasa baik anda :D UPDATE: LOKASI AREA PJ atau SG BESI...
  15. acong722

    To Sell Promosi perabot terus dari kilang(jb area)

    Berminat untuk mendapatkan perabot-perabot baru tetapi tiada masa untuk ke kedai?? Hubungi kami dan menikmati keselesaan membeli dirumah anda. Penasihat jualan profesional kami akan menemui anda pada masa yang dijanjikan. Tempahan perabot-perabot telah disahkan akan dihantar terus ke rumah anda...
  16. munir183382

    Wanted 1 kerusi pejabat y SELESA boleh duduk henjut2 berejam pon tak patah

    Kepada insan y ada peluang nk jual SEBUAH kerusi pejabat Y SANGAT2 SELESA......SILA SMS/CALL 013 2150 650 SAYA SEDANG MENCARI PELUANG BELI KERUSI....KALAU TAK DE CHOICE KAT TENET NI .....TERPAKSA SERBU KE PASARAYA PANI... -KOT ADA KERUSI BOS Y DA TAK PAKAI G ...MEH JUAL PADA SAYA CRITA KERUSI...
  17. decalXsia

    Wanted Showcase cabinet [urgernt]

    salam sume warge cg yg budiman... aku dalam proses nk bukk kedai handphone.. masalah skang ni aku masih xjumpe2 lagi showcase cabinet yg selalu pakai kt kedai hp tu.. aku memng memerlukan sesangat cabinet ni.. so nk mntak tolong sume klo de sape2 nk jual bgtau saye ye.. mende tu nak yang...
  18. D

    To Sell Supplier karpet, perobot jati, tikar bamboo dan sebagainya

    Hi semua, i supply carpets, tikar bamboo, perabot jati sebainya, sesiapa yang hendak boleh kita bincang kat sini.
  19. suprol

    Wanted Wooden pallet manufacturer URGENT

    ada sapa2 kat cg nih yg buat wooden pallet? sekitar lembah klang prefer kalo ada luar pun ok gak bg quotation dgn delivery skali lar.. quantity diperlukan 2000 pcs sapa2 berminat bg email nanti aku email drawing ngan detail spec FYI pallet nih utk PETRONAS warehouse kat semenyih. URGENT thanks
  20. R

    Wanted Kabinet dapur terpakai

    saya mencari kabinet dapur sekitar melaka.nak letak kat umah di krubung.lau ade contact saye 019-6627434
Top
Log in Register