Wanted Notebook table stand

CG Sponsors




zul-KR9

Super Active Member
Joined
Aug 8, 2012
Messages
5,508
Reaction score
346
Points
81
Salam cgrianz...aku nak mintak tolong kpd sasaper member cg kt sini yg tahu sal info kat mana
nak beli meja ni...ekcelli aku dah lama cari meja alah ni khusus utk aku wat keje2 aku bila
aku on the bed atau kat kerusi...tp masalahnya dah banyak kedai yg aku tanya sal meja ni tp diorg ckp takder jual.
jadik aku nak mintak member2 cg tolonglah aku klau2 korang ada tertengok, ter-C, terserempak,
tersepak even terhantuk ngan meja alah ni tolonglah gitau aku kt mana2 yg korang jumpa meja ni...
aku betul2 nak kan meja ni urgently...korang tolonglah aku nanti klau sesaper member yg dpt gtau
aku kt mana meja ni sedang bermastautin akan aku bagi korang pingat jasamu di kenang...



 
Sponsored Post

arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,594
Reaction score
349
Points
81
cari kat mudah ke.. flexible laptop table..
tenet aku slow kalau x leh searchkan
 

Mr Ozu

Active+ Member
Joined
Apr 2, 2010
Messages
4,866
Reaction score
20
Points
25
tenQ bro 4 advice...tp aku dah cari kt ebay probnya kt ebay mahal
sgt lah bro...lg pun seller jauh sgt kt US nun...#:-S
aku brani jamin, harga kalau ade dimalaysia pn, lebih kurang @ lg mahal dr ebay US/UK..
 

kloromonokarbon

Active+ Member
Joined
Mar 24, 2011
Messages
3,268
Reaction score
8
Points
25
tenQ bro 4 advice...tp aku dah cari kt ebay probnya kt ebay mahal
sgt lah bro...lg pun seller jauh sgt kt US nun...#:-S
Biasanya ebay lagi murah dari pasaran.xpun selalu yg aku buat nak cari produk ni senang je.cuba dapatkan produk cod/nama then search je kat google.kot leh dapat dri china biasanya free shipping.tp xsure harga.try www.dhgate.com tp mintak urusan bayaran guna paypal for secure payment takut scam.
 

Mr Ozu

Active+ Member
Joined
Apr 2, 2010
Messages
4,866
Reaction score
20
Points
25
tenQ bro 4 advice tp link yg kt ebay to seller tak provide shipping
ke m'sia lah bro...:)
klu serius, PM bro ZOLYMPUS..

dia bleh wat kan utk kes mcm ni..

dlu die pnah bkk thread..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register