BTC USD 43,635.9 Gold USD 1,770.45
Time now: Jun 1, 12:00 AM

rak hiasan

  1. jaggerjack

    Ask/Help Almari/Rak Untuk Buat Hiasan Mainan

    Salam to all cgrianns:)cgrock:)cgrock nak tanya la..kat mana ye ada jual almari/rak untuk simpan koleksi figura,mainan dan sebagainya bwt koleksi mcm kita tgk kt kedai2 mainan smua tu.
  2. shahsya

    Wanted Rak Display Untuk Kedai HP

    Salam, Memandangkan sy akan buka kedai dalam awal bulan 12 ni, saya tengah mencari 1 rak display untuk kedai saya. Kalau ada yang nak jual @ kenal sesiapa nak jual minta hubungi saya atau beri contact number ye.. Kawasan sekitar Klang @ Shah Alam .. Dah try cari kedai barang 2nd hand sekitar...
  3. U

    Wanted Boltless Rack 4tingkat 5'X6'X18"

    salam.. saya sedang mencari rak seperti gambar. saya nak beli 5 unit sahaja.. kalau warga cg boleh supply pada saya, tolong pm best prise **termasuk penghantarn ke triang pahang tq
  4. abangbeca

    Wanted Mencari pembuat rak hiasan (kayu jer)

    salam semua,......aku nk cari sapa2 pandai design rak2 hiasan yg diperbuat dari kayu...yg kecik2 jer....aku nk beli, tanpa di cat...sbb aku nk cat sendiri....cth cam pic kat bawah nie.... boleh contact aku kat 0122784538 @pun email aku [email protected]
Top
Log in Register