BTC USD 56,898.5 Gold USD 1,778.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Almari/Rak Untuk Buat Hiasan Mainan

jaggerjack

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2012
Messages
432
Reaction score
6
Points
15
Salam to all cgrianns:)cgrock:)cgrock

nak tanya la..kat mana ye ada jual almari/rak untuk simpan koleksi figura,mainan dan sebagainya bwt koleksi mcm kita tgk kt kedai2 mainan smua tu.
 
Sponsored Post

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,486
Reaction score
355
Points
86
Kedai furniture aka yg jual perabot utkrestoran atau kedai.
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,953
Reaction score
744
Points
121
Paling senang, pergi tempah kedai cermin. Pegi mana2 kedai cermin. Ukur tempat yg nak dibuat. Puas hati. Buat yg leh tembak lampu dari atas..terang sampai ke bawah. Kalau gi kedai furniture, tanya display cabinet.
 

jaggerjack

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2012
Messages
432
Reaction score
6
Points
15
Paling senang, pergi tempah kedai cermin. Pegi mana2 kedai cermin. Ukur tempat yg nak dibuat. Puas hati. Buat yg leh tembak lampu dari atas..terang sampai ke bawah. Kalau gi kedai furniture, tanya display cabinet.

owhhh..orite boss..tq :)cgrock
 

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,492
Reaction score
117
Points
73
ko tgk display rack ikea,ada jg yg jenis kaca tu,rega 180 rase nye,kalau byk figura ko beli lah 2-3 rack,kalau siap boleh pasang lampu mmg sempoii.. teringin nk buat tp tunggu anak2 aku besar dulu,leceh budak2 main kat kaca ni
 

jaggerjack

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2012
Messages
432
Reaction score
6
Points
15
ko tgk display rack ikea,ada jg yg jenis kaca tu,rega 180 rase nye,kalau byk figura ko beli lah 2-3 rack,kalau siap boleh pasang lampu mmg sempoii.. teringin nk buat tp tunggu anak2 aku besar dulu,leceh budak2 main kat kaca ni

aah tau xpa mmang kalau letak lampu pastu suluh kt bawah tu mmang cun..haha, aku ada jgk tgk2 kt ikea tu kt tenet..tp tgk mcm kecik ja..tp xpala nnti try p riki2 kt sana tgk :D:D
 

senyum

Banned
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,676
Reaction score
14
Points
25
senang je bro. gi sebat iklan CITY EXPLORER. dalam tu belambak ada.
daripada perabot umah, sampai ke pagar elektronik, mainan kanak2,
semua ada.

sy ada nampak rak jugak.

klau nak stylo kene gi ikea la. klau nak murah dan berbaloi, kena
rajin survey la.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register