BTC USD 23,452.6 Gold USD 1,865.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Almari/Rak Untuk Buat Hiasan Mainan

Sponsored Post

jaggerjack

Banned
Messages
438
Joined
Dec 19, 2012
Messages
438
Reaction score
8
Points
25
ko tgk display rack ikea,ada jg yg jenis kaca tu,rega 180 rase nye,kalau byk figura ko beli lah 2-3 rack,kalau siap boleh pasang lampu mmg sempoii.. teringin nk buat tp tunggu anak2 aku besar dulu,leceh budak2 main kat kaca ni

aah tau xpa mmang kalau letak lampu pastu suluh kt bawah tu mmang cun..haha, aku ada jgk tgk2 kt ikea tu kt tenet..tp tgk mcm kecik ja..tp xpala nnti try p riki2 kt sana tgk :D:D
 
Sponsored Post

Top
Log in Register