• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

Forex Chart

krusader
Reaction score
113

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni.
    Skrg saingan amat2 sengit..:-S #:-S Oleh itu, "vote" drpd masta amat2 bermakna :x

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG, iaitu gambar no.1 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock



    Nak beli pil ban kah cai tak. Aku ade 2kotak aku jual murah je. Aku takleh makan sbb perut aku alah dgn herba. Kalau minat pm aku or wassap. 012 752 2085
    asalkan ko hulur kat parents, ok la. dah la dok umah diorg kan. :)) kalau yg dok ngan mak bapak tp x reti nak hulur tu yg aku bengang tu. menyampah betul.
    oooooooooooo byk duit tepi kanan kiri la ni? gud gud. aku masih lg papa kedana.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register